Bethesda kehittää ja julkaisee Fallout 3:n

Kirjoittanut: Livegamers

13.07.2004

Muun muassa Elder Scrolls -peleistään tunnettu Bethesda Softworks on hankkinut omistukseensa Fallout-sarjan kehitys- ja julkaisuoikeudet. Tätä legendaarista sci-fi RPG -sarjaa aiemmin työstänyt Interplay saa kaupan myötä apua talousvaikeuksiinsa, vaikkakaan kauppasummaa ei ole julkisuuteen kerrottu.
Bethesda Softworksin toimitusjohtaja Vlatko Andonov toteaa yhteistyöstä seuraavaa: ”We’re extremely excited about this opportunity and what it means both for Bethesda and for Fallout fans around the world. Fallout is one of the great RPG franchises. Millions of Fallout games have been sold worldwide, and fans have been eagerly awaiting the release of a Fallout 3 title.”

Bethesdan mukaan Fallout 3 -peliä tullaan kehittämään rinnakkain seuraavan Elder Scrolls -pelin kanssa, ja se ei todennäköisesti ole sama peli jota Interplayn Black Isle Studios (R.I.P.) aiemmin kehitti ”Van Buren”-työnimellä.

Fallout 3:n julkaisuaikataulu ja alustat joille sen on määrä ilmaantua eivät toistaiseksi ole tiedossa. Gamespot tosin arvioi, että pelin ilmaantuminen nykyisille konsoleille on hyvin epätodennäköistä, koska Bethesda on selkeästi siirtymässä kehitystyössä seuraavan sukupolven laitteisiin.