Bethesda lisäsi menehtyneen fanin Fallout 4:ään

Kirjoittanut: Livegamers

07.09.2016

Fallout 4:n kehittänyt Bethesda on tehnyt kunniaa Evan Stromerille, suurelle Fallout-fanille, joka menehtyi muutama kuukausi sitten.
Keskustelupalsta Redditin käyttäjä NoohjXLVII kirjoitti sivustolle kesällä viestin, jossa hän kertoo Fallout 4:n auttaneen häntä eteenpäin elämässä isänsä kuoleman jälkeen. Hän oli nimennyt Automatron-DLC:n robotin isänsä mukaan, jotta tämä olisi hänen seuranaan pysyvästi, edes jossakin muodossa.

Hän myös kertoi veljestään, 24-vuotiaasta Evanista, joka oli sairastunut vakavaan diabetekseen ja joutunut teho-osastolle. Myöhemmin hän kertoi tämän menehtyneen sairaalassa. Evan oli suuri Fallout-fani, joka rakasti sarjan pelejä ja he olivatkin yhdessä monesti miettineet millaista olisi elää Falloutin maailmassa.

Muutama päivä sitten NoohjXLVII julkaisi uuden viestin Redditissä, jossa hän kertoo Bethesdan ottaneen yhteyttä häneen ja kertoneensa halusta lisätä Evan Fallout 4:ään.

”Hei kaikki, minä täällä taas! Kirjoitin tänne jokin aikaa sitten surullisen viestin, jossa kerroin Falloutia rakastaneen veljeni menehtyneen. Bethesdan työntekijä vastasi minulle ja pyysivät minulta lupaa lisätä Evan Fallout 4:n seuraavaan lisäosaan.”

Evan löytyy Nuka World -DLC:n kartan eteläisimmästä osasta, oman kotinsa luota. Kun hänen kanssaan keskustelee, antaa tämä pelaajalle lahjaksi uniikin Nuka-Love -reseptin.

”Älä tunne pistosta sydämessäsi varastaessasi häneltä tavaraa! Hän vaatii sinua ottamaan mitä tarvitset. Hän olisi antanut paitansakin päältään niille, jotka sitä enemmän tarvitsevat”, NoohjXLVII kertoo postauksessaan.

Alla olevasta videosta näet videon Evanista, sekä hahmon tarkan sijainnin pelikartalla.