Bethesda: mielummin hieno pelikokemus kuin paras grafiikka

Kirjoittanut: Livegamers

22.06.2015

Bethesdan Todd Howard kertoo, että kehittäjällä ei ole tavoitteena 60 ruutua sekunnissa -päivitysnopeus Fallout 4:n kohdalla. Howardin mukaan tärkeämpää on vakuuttava pelimekaaniikka ja kiehtova maailma, kuin kaunis ulkokuori. Toistaiseksi ei ole tiedossa, aikooko Bethesda kuitenkin panostaa graafiseen ulkoasuun PC:llä enemmän kuin konsoleilla.
Monen mielestä E3:lla esitelty pelikuva ei ollut niin kaunis kuin oli etukäteen toivottu. Resoluutioksi kuitenkin tarjoillaan 1080p-tarkkuutta ja 30 FPS -ruudunpäivitysnopeutta. Peliin on tulossa paljon sellaista, mitä ei etukäteen juurikaan osattu odottaa. E3-messuilla paljastettiinkin, että pelaajat voivat rakentaa kokonaan uusia rakennuksia ja asuttaa ne asukkailla. Tämän jälkeen rakennusten välille voi asettaa kauppa- ja vaihtoreittejä, sekä puolustusasemia.

Tämän lisäksi myös aseisiin ja niiden muokkaamiseen on panostettu enemmän. Tarjolla tulee olemaan 50 asetta ja yli 700 erilaista muokkaustapaa aseisiin. Materiaaleja keräillään muun tekemisen ohessa. Bethesda julkaisee myös muutama kuukausi pelin julkaisun jälkeen Creation Kit -paketin, jolla PC-pelaajat voivat tehdä modeja myös konsoleille. Modit tulevat saatavilla PC:n jälkeen ensin Xbox Onelle ja sitten myöhemmin myös PlayStation 4:lle.

Alla olevalla videolla nähdään E3-messuilla Bethesdan pressitilaisuudessa nähty Fallout 4 -esittely.

Fallout 4 julkaistaan 10. marraskuuta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle.