Bethesda valotti Fallout 4:n tulevien lisäosien sisältöä

Kirjoittanut: Livegamers

16.02.2016

Bethesda valotti viimein, mitä Fallout 4:n tulevat lisäosat tulevat sisältämään. Kolme julkistettua DLC-pakettia julkaistaan peräkanaa maaliskuussa, huhtikuussa ja toukokuussa. Samalla Bethesda kertoi, että joutuu nostamaan kausipassinsa hintaa. Hinta nousee nykyisestä 29,99 eurosta aina 49,99 euroon saakka. Jos kausipassin hankkii tai on hankkinut ennen maaliskuun ensimmäistä päivää, on vanha hinta vielä voimassa.
Alla lisätietoja tulevista lisäsisältöpaketeista:

Automatron
Hinta: 9,99 €
Julkaisu: Maaliskuu

”Mystinen Mekaanikko on päästänyt Commonwealthiin valloilleen joukon pahoja robotteja, kuten myös vilpillisen Robobrainin. Metsästä ne ja nappaa niiden osat rakentaaksesi oman kustomoidun robottikumppanisi. Valitse sadoista modeista: sekoita raajoja, panssareita, kykyjä ja aseita, kuten uuden Lightning Chain Gunin. Kustomoi jopa niiden värityksensä ja valitse niiden äänet!”

Wasteland Workshop
Hinta: 4,99 €
Julkaisu: Huhtikuu

”Wasteland Workshopin avulla suunnittelet ja asennat häkkejä kaapataksesi eläviä olentoja ─ raidereista Deathclaweihin! Kesytä ne tai laita ne kohdattavaksi taistelussa, jopa omia uudisasukkaitasi vastaan. Wasteland Workshop sisältää myös sarjan uusia sisustusvaihtoehtoja asutukseesi, kuten nixie tube -lamppuja, kirjesettejä, täytettyjä eläimiä ja muuta!”

Far Harbor
Hinta: 24,99 €
Julkaisu: Toukokuu

”Uusi tehtävä Valentinen etsivätoimistolta vie sinut etsimään nuorta naista ja synthien salaista yhdyskuntaa. Matkusta Mainen rannikolta Far Harborin mystiselle saarelle, missä korkeamman tason säteily on kehittänyt tappavamman maailman. Navigoi läpi synthien, Children of Atomin ja paikallisten kyläläisten välisen kasvavan konfliktin. Aiotko työskennellä tuodaksesi rauhan Far Harboriin ja millä hinnalla? Far Harbor sisältää suurimman maa-alan lisäosalle, jonka olemme ikinä luoneet, täytetty uusilla ryhmittymien tehtävillä, settlementeillä, tappavilla otuksilla ja luolastoilla. Tule yhä vahvemmaksi uusilla korkeamman tason haarniskoilla ja aseilla. Valinnat ovat kaikki sinun.”