Bigbeniltä kuulokemikrofoneja

Kirjoittanut: Livegamers

12.08.2011

Pelikonsolitarvikkeiden valmistaja Bigben Interactive tuo markkinoille kolme uutta pelikuuloketta. Kuulokkeissa on 40 millimetrin kaiutinelementit, ja puomillinen mikrofoni on säädettävissä haluttuun asentoon, tai tarpeen vaatiessa käännettävissä pois tieltä kokonaan.

Bigben Interactive kertoo tiedotteessaan seuraavaa:

Bigben XB360HS01
Peruspelaamiseen sopiva Bigben XB360HS01 on Xbox 360 -konsoleille tehty pelikuulokepaketti taivutettavalla mikrofonilla. Myös itse kuulokkeet taittuvat pieneen tilaan, joten ne sopivat hyvin matkakäyttöön. Pitkällä 3,5 metrin kaapelilla varustettu kuulokesetti on liitettävissä joko suoraan pelikonsoliin tai television kuulokeliitäntään. Kuulokkeiden ja niiden myyntipakkausten väritys on konsolille ominainen myrkynvihreä. Kuulokkeiden pohjaväri on musta. Kuluttajahinta on 19,90 euroa.

Bigben HS10
Bigben HS10 -kuulokkeet on saatavana sekä Xbox 360 -konsoleille (XB360HS10) ja PlayStation 3- (PS3HS10) että monialustaversiona (MULTIHS10), jossa on yhteensopivuus edellä mainittujen konsolimallien lisäksi myös PC-tietokoneille.

Kuulokkeiden ja niiden myyntipakkausten väritys vaihtelee mallista riippuen tyylikkään villisti. PlayStation 3 -mallin tunnistaa syvänpunaisesta lisäsävystä, kun taas Xbox 360 -mallissa on konsolille ominainen myrkynvihreä lisäsävy. Kuulokkeiden pohjaväri on musta. Kuulokkeissa on kolmen metrin kaapeli. Kuluttajahinnat ovat 49,90 euroa (PS3/XB) ja 59,90 euroa (monialusta).

Bigben HS20
Huippupelaajille sopivat ”Special Ops” -tyyliset Bigben HS20 -kuulokkeet ovat valikoiman lippulaivamalli. Kirkkaamman äänentoiston ja paremmin eristävien kuppikuulokkeiden ansiosta ne ovat parhainta laatua haluavan pelaajan valinta. Myös Bigben HS20 -kuulokkeet on saatavana sekä Xbox 360 -konsoleille (XB360HS20) ja PlayStation 3- (PS3HS20) että monialustaversiona (MULTIHS20), jossa on yhteensopivuus edellä mainittujen konsolimallien lisäksi myös PC-tietokoneille.

Kuulokkeiden ja niiden myyntipakkausten väritys puhuttelee laatua hakevia pelaajia hillityn viileällä harmaan ja mustan yhdistelmällä. Kuulokkeissa on kolmen metrin kaapeli. Kuluttajahinnat ovat 69,90 euroa (PS3/XB) ja 79,90
euroa (monialusta).

Lisätietoja tuotteista saa osoitteista PAN Visionin ja Bigbenin sivuilta.

Lähde: Lehdistötiedote