BioWare julkaisi Mass Effect 3 -demon

Kirjoittanut: Livegamers

15.02.2012

BioWare ja EA julkistivat pelattavan demon Mass Effect 3 –pelistä. Demo tarjoaa esimakua 8. maaliskuuta julkaistavasta pelistä, ja se on ladattavissa Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle ja PC:lle välittömästi.
BioWare julkisti samalla Take Earth Back -nimisen Mass Effect 3 -videon, jonka maailmanlaajuinen ensiesitys tapahtuu tämän viikon sunnuntaina The Walking Dead -sarjan seuraavassa osassa*.

Mass Effect 3:n demo alkaa Reapers-avaruusrodun hyökätessä maapallolle. Se sisältää myös toisen yksinpelitehtävän pelin myöhemmästä vaiheesta. Pelaajat voivat valita pelihahmonsa nimen, sukupuolen ja muokata tämän ulkonäköä. Nämä ja Shepardin taustan määrittely vaikuttavat pelin tapahtumiin – peli kirjoittaa itseään uudelleen pelaajan tekemien valintojen ja pelisarjan aiempien osien tapahtumien mukaan.

Mass Effect 3 mahdollistaa lisäksi kolme erilaista tapaa maapallon eeppisen taistelun kokemiseen: “Action” mahdollistaa pelkkään taisteluun keskittymisen, ”Story” keskittyy enemmän keskusteluihin ja skaalaa toimintakohtausten vaikeusastetta alaspäin ja ”Role Playing” tarjoaa klassisen Mass Effect –kokemuksen, joka sekoittaa näitä molempia pelikokemuksia.

Mass Effect 3 vie pelaajat taistelemaan galaksin herruudesta ikiaikaista Reapers-avaruusrotua vastaan. Reapersit ovat käynnistäneet täydelliseen hävitykseen tähtäävän hyökkäyksen, joka jättää jälkeensä vain tuhoa. Maa on valloitettu, koko galaksi on täyden tuhon partaalla ja sinä olet ainoa, joka voi pysäyttää hyökkäyksen. Epäonnistuminen johtaa ihmiskunnan tuhoutumiseen. Tuhoa vastustajat tiimityöllä tai yksin. Piiloudu suojien taakse tai ryntää suoraan eteenpäin aseet laulaen. Toteuta taktisia iskuja etänä tai taistele vihollisia vastaan lähietäisyydellä – pelaa omalla tyylilläsi.

Taistelu maapallon pelastamiseksi alkaa 8. maaliskuuta 2012 Xbox 360, PlayStation 3 ja PC-alustoilla. Lisätietoja pelistä löydät osoitteesta http://masseffect.com. Voit myös seurata peliä Twitterissä http://twitter.com/masseffect tai “tykätä” Facebookissa http://facebook.com/masseffect.

* Tarkista paikallinen lähetysaika omalta kaapeli-tv -palvelutarjoajaltasi.

Lähde: Lehdistötiedote