Bioware kehittää uutta pelinimikettä

Kirjoittanut: Livegamers

11.04.2017

Youtubessa olevan ”Did You Know Gaming?”-kanavan ylläpitäjä Liam Robertson on saanut käsiinsä sisäistä tietoa Biowaren uusimmasta pelistä.
Pitämässään podcastissa mies sanoi tulevan pelin olevan esittelyssä vuoden 2017 E3-tapahtumassa ja tulee olemaan ”hieman Destinyn kaltainen, joka ottaa elementtejä myös Divisionista ja MMO-peleistä”

”Joku kuvaili peliä semi-MMO:ksi. En tiedä siitä paljoa enempää. Se on kuitenkin valtava projekti, ehkä Biowaren suurin tähän mennessä. Se tulee olemaan suurempi kuin Mass Effect Andromeda ja siinä on myös coop-pelimuoto.” -Robertson kertoi.

Tällä hetkellä peliä kutsutaan nimellä Dylan, joka todennäköisesti on pelin koodinimi. On kuitenkin mahdollista, että Dylan olisi myös miespuolisen päähenkilön nimi, joka lähteen mukaan on ”aikamoinen Adonis”. Pelissä on kyllä myös mahdollista pelata naispuolisella hahmolla.

Robertson myös paljasti Biowaren olleen työskentelemässä vielä nimettömän Star Wars-pelin parissa jo jonkin aikaa. Robertsonin mukaan he ovat työstämässä jotakin Knights of the Old Republiciin liittyvää. Kolmas osa? Uusintaversio? Odotellaan nyt ainakin sinne E3:een asti.