Black Ops 2 -turnaukset avoinna

Kirjoittanut: Livegamers

05.12.2012

Livegamers järjestää uudesta Call of Duty: Black Ops 2 -pelistä kaksi samanaikaista joukkuepohjaista turnausta. Ilmoittautumiset molempiin turnauksiin ovat nyt avoinna.
Molemmat turnaukset pelataan 5vs5 Search and Destroy -asetuksin, toinen Hardcore- ja toinen Core-säännöin. Core-turnausta sponsoroi Creative, joka lahjoittaa voittajajoukkueen viidelle jäsenelle Sound Blaster Tactic360 Sigma -kuulokkeet.

Ilmoittautuminen

Luo joukkue täällä ja ilmoita se turnaukseen (valitse osallistujalistan alapuolelta joukkueesi). Tämän jälkeen muut voivat ilmoittautua joukkueeseesi, ja voit joko hyväksyä tai hylätä ilmoittautuneet jäsenet. Sallittu joukkueen koko on 5–7 pelaajaa. Alle viiden pelaajan joukkueet poistetaan turnauksesta ilmoittautumisen päätyttyä, ja ylimääräiset pelaajat poistetaan satunnaisesti ylläpidon toimesta.

HUOM!

– Aikaisempaan turnaukseen liitetyn joukkueen kokoonpanoon ei voi enää lisätä uusia jäseniä. -> Pitää siis luoda kokonaan uusi joukkue, jos haluaa pelata eri jengillä.

Pelin ikäraja on 18 vuotta. Kannatamme ikärajojen noudattamista, joten suosittelemme, että alaikäiset jättävät turnauksen väliin.