BlackSite: Area 51 -pelistä demo

Kirjoittanut: Livegamers

07.05.2007

Midway-pelistudio on varmistanut, että BlackSite: Area 51:n demo saapuu Kauppapaikalle tämän kuun aikana.
BlackSite: Area 51 on Midway Studios Austinin kehittämä uuden sukupolven FPS-räiskintäpeli Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle ja PC:lle. Tavallisesta ”toiminnantäytteisestä superrealistisesta pelattavuudesta” poiketen BlackSite: Area 51 ottaa harppauksen uudelle tasolle yhdistäen teknologian, pelisuunnittelun sekä tarinan kerronnan tavalla, joka luo ainutlaatuisen pelikokemuksen. Pelaajan tunteet ja pelot vaikuttavat vahvasti valintoihin, joita joutuu tekemään ammatin asettamien vaatimusten ja omien eettisten arvojen ristivedossa.

Pelaaja hallitsee joukkoa ammattisotilaita, joiden toimintaan taistelutilanteessa (joukkojen moraali, väsymys ja osumatarkkuus) vaikuttaa suoraan pelaajan johtamistapa.

Moninpelistä löytyy perusvalikoima perinteisiä pelimuotoja, kuten Death-Match, Team-Death-Match ja Capture-the-Flag. Uusia pelimuotoja ovat Human vs. Reborn ja Siege, jossa joukkueet yrittävät napata vastapuolen pelaajia samalla taistellen tiettyjen aluiden hallinnasta.

Ajoneuvovalikosta löytyy siviilien menopelejä, kuten myös uusimmat armeijan HMMWV:t, ATV:t ja helikopterit.

Joukkueen johtajana pelaaja voi käskyttää tiimitovereitaan moninaisiin tehtäviin, kuten C4:n asentamiseen, tarkka-ampumiseen, tai erilaisten ajoneuvojen hallitsemiseen. Kaikki joukkuen käskyttäminen tapahtuu yhden napin painalluksella ja kehittäjien mukaan miltein kaikki pelissä nähtävissä oleva on tuhottavissa.