Blazing Angels saa jatkoa

Kirjoittanut: Livegamers

01.02.2007

Ubisoft on kertonut Blazing Angels: Squadrons of WWII -lentopelin saavan jatko-osan kuluvan vuoden keväällä. Blazing Angels: Secret Missions -nimisessä jatko-osassa johdat salaista ryhmää monissa vaarallisissa tehtävissä ympäri maailmaa. Tehtävänäsi on tuhota Hitlerin kokeellisten aseiden ohjelma ja estää täten natseja kehittämästä ylivoimaista aseistusta.
Ubisoftin lehdistötiedotteen mukaan peli sisältää mm.:

  • Elävän tuntuisen maailman – Kokonaan uudelleen rakennettu, visuaallisesti erittäin kaunis, Secret Missions on uskottavampi kuin koskaan. Lennä kukkuloiden ja vuorien yllä, navigoi petollisten vuorensolien läpi ja taistele pilvien keskellä vastustajiesi kanssa, osallistu suuriin taisteluihin monissa erilaisissa olosuhteissa, kuten pimeässä, turbulenssissa, sekä lumi- ja vesisateessa.
  • Erilaisia ja erikoisia skenaarioita – Secret Missions saattaa pelaajan moniin eri mailman kolkkiin, Pariisiin, Roomaan, Moskovaan ja eksoottisiin paikkoihin, kuten Rangooniin, Kairoon ja Himalajan korkeimmille vuorijonoille. Jokainen tehtävä sisältää omia yllätyksiä, käänteitä ja uniikkeja haasteita.
  • Prototyyppiteknologiaa – Pelaajat pääsevät sotimaan eräillä kehittyneimmillä ja erikoisimmilla toisen maailmansodan lentokoneilla ja aseilla. Pelaajat saavat myöskin suuren lajitelman aseita, mm. erittäin nopeita tykkejä ja varhaisia ohjautuvia ohjuksia.
  • Nopeatahtisen moninpelin – Moninpeli sisältää free-for-all, co-op, squad-based play ja uudet Capture the Flag sekä Epic Battle -pelimuodot. Jälkimmäisessä kaksi joukkuetta taistelevat keskenään suurimuotoisessa taistelussa, jossa on valloitettavia tukikohtia ja kohteita, joita voi tuhota järjestyksessä saadakseen yliotteen vihollisista.