Bloodborne myi miljoonan — Xbox-pomokin kehuu

Kirjoittanut: Livegamers

15.04.2015

PlayStation 4 -yksinoikeuspeli Bloodborne on myynyt jo yli miljoona kopiota, Sony tiedottaa. Lukemaan on laskettu sekä jälleenmyyjien myymät kappaleet että PlayStation Storen kautta myydyt digitaaliset kappaleet.
”Bloodborne oli uusi haaste meille, ja tavoittenamme oli tehdä peli, joka käyttää PlayStation 4:n täyden potentiaalin. Olen innoissani siitä, että niin moni pelaaja on päässyt nauttimaan uskomattoman rikkaasta ja yksityiskohtaisesta maailmasta, kauniista ja melankolisesta tunnelmasta sekä käsiinkosketeltavasta jännityksestä”, juttelee Sony Computer Entertainment Worldwide Studiosin pääjohtaja Shuhei Yoshida.

Jopa Xbox-pomo Phil Spencer on innostunut kehumaan Bloodbornen menestystä twiitissään. Twiitissä Spencer kertoo, että ”joku varmasti kyseenalaistaa minut, mutta halusin silti sanoa, että Bloodbornen miljoona myytyä kopiota on hyvin siistiä. Uusi pelisarja on vaikea”.

Bloodborne on saamassa myös päivitystä. Sonyn mukaan päivitys saadaan julkaistua vielä ennen huhtikuun loppua. Päivitys 1.03 tulee lyhentämään pitkähköjä latausaikoja, parantamaan suorituskykyä ja poistamaan bugeja. Tarkempi päivityksen ajankohta tullaan kertomaan mahdollisimman pian.