BO2 Turtle Beach Decerto -liiga auki

Kirjoittanut: Livegamers

29.05.2013

Livegamers järjestää yhteistyössä Turtle Beachin kanssa Call of Duty Black Ops 2 -pelistä kilpailullisen Decerto-liigan.
Palkinnoksi liigan voittajajoukkueen neljälle jäsenelle lähtee Turtle Beach PX22 -kuulokkeet.

Ilmoittautuminen

Luo joukkue täällä ja ilmoita se liigaan (valitse osallistujalistan alapuolelta joukkueesi). Tämän jälkeen muut voivat ilmoittautua joukkueeseesi, ja voit joko hyväksyä tai hylätä ilmoittautuneet jäsenet. Sallittu joukkueen koko on 4–8 pelaajaa. Alle neljän pelaajan joukkueet poistetaan turnauksesta ilmoittautumisen päätyttyä, ja ylimääräiset pelaajat poistetaan satunnaisesti ylläpidon toimesta.

HUOM!

– Aikaisempaan turnaukseen liitetyn joukkueen kokoonpanoon ei voi enää lisätä uusia jäseniä. -> Pitää siis luoda kokonaan uusi joukkue, jos haluaa pelata eri jengillä.

Pelin ikäraja on 18 vuotta. Kannatamme ikärajojen noudattamista, joten suosittelemme, että alaikäiset jättävät turnauksen väliin.

Ilmoittautuminen päättyy 9.6.2013.

Tästä turnaussivulle.

Osanottajamäärästä riippuen joukkueet jaetaan kokemuksensa perusteella eri lohkoihin. Kannattaa siis vähän kokenemattomienkin lähteä mukaan koittamaan Decertoa.

Turnaus starttaa 10.6. ja kestää noin kaksi kuukautta. Pelejä tulee osanottajamäärästä riippuen noin kaksi (2) per viikko.