Bugivaroitus Oblivioniin ja Guitar Hero 2:een

Kirjoittanut: Livegamers

17.04.2007

Internetissä on liikkunut varmistamattomia tietoja The Elder Scrolls IV: Oblivionin Shivering Isles -lisäosan ja Guitar Hero 2:n päivityksen sisältämistä vakavista bugeista. Nämä virheet on vahvistettu.
Bethesda on vahvistanut Shivering Islesin PC- ja Xbox 360 -versioiden sisältävän bugin, joka tekee pelin pelaamisen lähes mahdottomaksi 50-120 tunnin peliajan jälkeen, kun lisäosa on ladattu. Bugi aiheuttaa mm. esineiden katoamista. Xbox 360:lla bugin esiintymisessä voi kestää jopa 80-150 tuntia johtuen matalammasta ruudunpäivityksestä. Bethesdan mukaan PC-pelaajien kannattaa varmuuskopioida tallennuksensa ja/tai välttää pelaamasta peliä, ennen kuin virallinen päivitys julkaistaan. Epävirallinen päivitys on jo saatavilla. Myös Xbox 360 -pelaajia kehotetaan välttämään pelin pelaamista, tai pelaamaan uudella hahmolla.

Guitar Hero 2:n taannoinen päivitys ”Whammy barin” ongelmiin on taasen aiheuttanut vakavampia ongelmia, jotka väitetysti aiheuttavat jopa Xbox 360 -konsolin rikkoutumisen ainakin joillain pelaajilla. RedOctane on vahvistanut virheen olemassaolon ja ”tutkii asiaa” – virheen kuitenkin kerrotaan koskevan vain muutamia harvoja. Päivityksen päivitystä voinee siis odottaa pian, mutta tämä tuskin helpottaa päivityksen rikkomien konsolien omistajia.

Jos et ole vielä asentanut Guitar Hero 2:n päivitystä, kannattaa se siis jättää toistaiseksi asentamatta ja pelata peliä kirjautumatta Liveen. Oblivionia taasen voinee pelata ongelmitta ainakin 50 tunnin ajan päivitystä odotellessa.

Lähde: Eurogamer.net, Gamepro.com