Bungie lupailee Destinyä kymmeneksi vuodeksi

Kirjoittanut: Livegamers

28.07.2015

Pelikehittäjä Bungie lupailee, että sen Destiny-räiskintäpeliä nähdään kymmenen vuoden ajan. Peliä siis tultaisiin kehittämään kymmenen vuotta, eikä pelaajien tarvitsisi vaihtaa hahmoaan lisäosien välillä.
”Otamme tosissamme sen, että Destiny on kymmenvuotinen juttu. Se on pitkäaikainen juttu, ja näiden lisäämiemme seikkailujen myötä lupaan teille, että jokaisen pelaajan Guardian tulee aina olemaan siellä. Aiomme jatkaa uuden sisällön lisäämistä teille, ja toivon että katsastatte The Taken Kingin ja olette ihan ´en malta odottaa, että pääsen kirjautumaan taas sisään ja tapaamaan kavereita onlinessä´”, kertoo suunnittelujohtaja Luke Timmins.

Destinyn pelaajalähtöinen järjestely tarkoittaa sitä, että pelaaja voi itse valita, kuinka oma Guardian on kehitetty, jolloin ei ole tarvetta painostaa minkäänlaiseen taso- tai taitonollaukseen. Valinnanvara koostuu aseiden ja suojien kokoonpanoista, alaluokan taitojen myötä, jotka jatkavat laajentumista tulevaisuudessa. Vaikka Guardian tulee olemaan sama hahmo aina, sillä pelaaminen tulee olemaan erilaista kahden, viiden ja kymmenen vuoden päästä.