Call Of Duty: Infinite Warfaren moninpelistä vuoti tietoa

Kirjoittanut: Livegamers

07.08.2016

Activision ja Infinity Ward ovat molemmat olleet hiljaa vuoden lopussa tulevan Call Of Duty: Infinite Warfaren moninpelistä.
Nyt kuitenkin jo poistetun Reddit-keskustelun kautta pelistä on paljastunut lisää tietoja.

Aseista ei juurikaan paljastunut mitään erikoista, mukana ovat edelleen kaikki tutut pyssyt, kuten ACR-rynnäkkökivääri, UMP45-konepistooli sekä 50 kaliiperinen Barret-tarkkuuskivääri.

Kentistä sen sijaan on paljastunut tietoa, että mukana ovat esimerkiksi Call Of Duty: Modern Warfare 2 -pelistä tutut Quarry, sekä Terminal. Kentät ovat remasteroituja, ja paremmin sovitettuja uudelle pelimekaniikalle ja liikkumiselle.

Mukana ovat myös Black Ops 3:sta tutut specialist-hahmot, mutta Reddit-keskustelu ei niistä kerro sen enempää.

Moninpelissä on myöskin mukana ”reliikit”, jotka tarjoavat pelaajalle erilaisia kykyjä. Näihin on lueteltuina esimerkiksi ”Vain nyrkit”, ”Ei kranaatteja” ja ”Enemmän panoksia”. Onko kyseessä kuitenkin vain uusi nimitys jo tutuksi tulluille perkeille? Sitä emme vielä tiedä.

Uusia pelimuotoja tulee olemaan Grind, Siege sekä DD. Mukana ovat myös Call Of Duty Ghostsista tutut Blitz ja Cranked.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että nämä tiedot ovat peräisin internetin keskustelupalstoilta, eivätkä ole välttämättä millään muotoa täyttä faktaa. Activision ei ole kommentoinut asiaa lainkaan.

Call Of Duty Infinite Warfare julkaistaan marraskuun 4.päivä PC:lle, Xbox Onelle sekä PlayStation 4:lle.