Call Of Duty-sarja suuntaamassa valkokankaille

Kirjoittanut: Livegamers

06.04.2017

Activision suunnittelee Call Of Duty-pelien tuomista elokuvien maailmaan ja kehittää hieman Marvel-elokuvista tuttua tyyliä kyseiselle pelisarjalle. Marvelin elokuvat ovat usein jatkoa toisilleen, niissä on viittauksia moneen elokuvaan ja ne kaikki sijoittuvat samaan universumiin, joten elokuvissa on myös paljon samoja hahmoja.
Guardianin haastattelussa Activision Blizzard Studiosin Stacey Sher ja Nick van Dyk kertovat elokuvien suunnittelun olevan jo työn alla ja niistä on tehty myös monia käsikirjoituksia.

”Olemme suunnitelleet tätä jo vuosia. Laitoimme kasaan joukon käsikirjoittajia ja keskustelimme mihin olemme menossa. Black Opsista on tulossa oma elokuvansa, joka paneutuu tarinassa pelisarjoja syvemmälle. Modern Warfare taas kuvaa tilannetta, millaista on taistella sotaa tarkkailevien silmien alla. Kenties mukana on myös tilanteita, jossa koetaan salaisia ja yksityisiä operaatioita suuren konfliktin sisällä.” -Sher kertoi.

Ei ole kuitenkaan selvää onko kyseessä kolme eri elokuvaa, vai onko kyseessä yksi elokuva, joka ottaisi vaikutteita monesta sarjan peleistä.

Ensimmäisen Call Of Duty-elokuvan odotetaan saapuvan jo vuonna 2018. Yhtiö kertoo suunnittelevansa peleistä myös TV-sarjaa, joka perustuisi aitoihin historian sotatilanteisiin, kuten Vietnamiin ja toiseen maailmansotaan.

Activision ei ole ensimmäistä kertaa elokuvien tuotannossa mukana, sillä yhtiön ensimmäinen elokuva, Warcraft, julkaistiin jo viime vuonna. Warcraft on myös parhaiten myynyt pelielokuva, joka on tuottanut jo yli 337 miljoonaa dollaria. Warcraft ei kuitenkaan ollut Activisionin tuottama, toisinkuin Call Of Duty-elokuvat tulevat olemaan.