Call Of Duty: WW2:ssa triplakokemuspisteet, vahingossa

Kirjoittanut: Livegamers

12.11.2017

Jättisuosion kerännyt tubettaja AliA ihmetteli Twitterissä, kun hän ei tunnu saavan tuplasti kokemuspisteitä Call Of Duty: WW2:ssa, joten hän kysyi asiaa Sledgehammer Gamesin Michael Condreylta.
Condreyn vastaus olikin että ei, tuplapisteet eivät ole tällähetkellä käytössä, vaan kokemuspisteiden kerryttäminen on vahingossa kolminkertaistettu.

Moni oletti vastauksen olevan sarkastinen ja enemmänkin palkinto pelin alun yhteysongelmista. Pelaajat kun ovat kokeneet suuria ongelmia päästä moninpeliin sisään ja pelin dedikoitu serverijärjestelmä onkin otettu pois päältä, toistaiseksi.

Condrey kirjoitti vielä Redditiin aiheesta: ”Vastaukseni ei ole sarkastinen. Avasimme vahingossa serverit tuplakokemuspistekertoimella, mutta serveripäivityksen myötä aktivoimme vahingossa uuden kertoimen. Niinpä pelissä on tällähetkellä kolminkertaiset kokemuspistekertoimet. Maanantaina päivitämme serverit uudelleen, jolloin kertoimet poistuvat.”

Kaikki fanit eivät ole tästä mieluisia ja pohtivatkin pelissä etenemisen menevän suureksi grindaukseksi, sillä pelissä ei jaeta kokemuspisteitä yhtä reilulla kädellä kuin aiemmissa sarjan peleissä.