Call of Juarez myös Xbox 360:lle

Kirjoittanut: Livegamers

01.03.2007

Vanhaan länteen sijoittuva Call of Juarez tullaan näkemään Ubisoftin mukaan myös Xbox 360:llä, vaikka pelin oli aiemmin ilmoitettu tulevan vain PC:lle. Pohjois-Amerikan julkaisu tapahtuu molemmille alustoille tänä kesänä. Euroopassa PC-versio on jo julkaistu.
Call of Juarez sijoittuu vuoden 1882 Texasiin. Pelaaja astuu ensin Billy Candle -nimisen henkilön saappaisiin, häntä syytetään äitinsä ja isäpuolensa murhasta. Billy on mestari käyttämään jousipyssyä, jonka lisäksi hän osaa piilotella varjoissa ja käyttää aivojaan.

Toisena päähenkilönä toimii Ray McCall, joka on Billyn isäpuolen veli. Rayn erikoisuutena on taitava aseenkäyttö. Rayn mielestä itse Jumala on valinnut hänet pistämään Billyn päiviltä. Tarinaa siis seurataan ja pelataan molempien näkökulmista. Pelissä joudutaan tulitaisteluihin, junaryöstöihin sekä klassisiin lännen kahden miehen pistoolitaisteluihin.

Xbox 360 -versio tulee sisältämään täydellisen Xbox Live -tuen, joka pitää sisällään ainakin 3 erilaista moninpelimuotoa: Deathmatch, Retrieval sekä Attack & Defend.