City-Strike turnaus keväällä 2007

Kirjoittanut: Livegamers

24.01.2007

Internet ja LAN-tapahtumia aiemmin järjestänyt The Group ry järjestää keväällä 2007 kahden kuukauden pituisen Counter-Strike – turnauksen yhdessä Internet-kahvila Level 7:n kanssa.
Turnaus alkaa 12.3.2007 ensimmäisellä peli-illalla.
Tämän jälkeen iltoja pelataan kahvilassa kahdesti viikossa aina toukokuun puoliväliin saakka. Pelejä ei pelata Internetin yli lainkaan, vaan pelaajat näkevät toisensa kasvotusten jokaisen ottelun koittaessa.

”Turnauksen idea on erikoinen jopa kansainvälisellä mittapuulla: joukkueet määrittävät itselleen kotikaupunginosan, ja turnauksen lopullisena tarkoituksena onkin katsoa, missä päin Pääkaupunkiseutua pelikulttuuri on vahvimmillaan, ja missä olisi vielä tekemistä.” Sanoo turnausjohtajaksi itseään tituleeraava Jarmo ”Minttu” Keto

Turnaus on maksullinen, jokaisen pelaajan osallistumismaksu on kymmenen euroa. Palkintoja turnauksessa on tuotepalkintojen lisäksi rahallisesti jopa 700 euroa.

Kahdesti viikossa järjestettävissä peli-illoissa järjestetään aika-ajoin monenlaista oheistoimintaa, jonka avulla ihmisten toivotaan löytävän pelaamisesta uusia, entistä sosiaalisempia elementtejä. Oheistoiminnasta ilmoitetaan erikseen, joinakin esimerkkeinä mainittakoon peli-illan otteluiden välissä pidettäviä pienimuotoisia tanssipelikilpailuja ja bingo-ilta (?!).

Toivomme, että turnauksen erilainen ote kaappaa pelaajat mukaansa, ja voimme osaltamme vaikuttaa pelikulttuuriin siten, että pelaaminen aletaan mieltää oikeana harrastuksena, joka vaatii säännöllistä ajankäyttöä ja pieniä investointeja.

Turnauksen kotisivut

The Group ry:n kotisivut

Level 7:n kotisivut

Info: cs@thegroup.fi