CoD 4 Decerto -turnaus avoinna, voittajalle MW3

Kirjoittanut: Livegamers

09.08.2011

Livegamers järjestää suositusta Call of Duty 4: Modern Warfare -pelistä Activisionin sponsoroiman Decerto-turnauksen.
CoD 4 Decerto -turnauksessa otellaan Decerto V2 -säännöillä lukuunottamatta pieniä sääntöpäivityksiä. Activision tarjoaa voittajatiimin neljälle (4) jäsenelle 8.11. ilmestyvän Modern Warfare 3 -pelin.

Ilmoittautuminen on nyt avoinna, ja se päättyy 28.8.2011. Tarkemman aikataulun ja säännöt kokonaisuudessaan voit katsoa turnaussivulta.

Livegamersissa on tällä hetkellä avoinna kolme muutakin palkinnollista turnausta, ja tulossa on vielä paljon muitakin turnauksia, joissa on upeat palkinnot.

EA:n sponsoroiman NHL 11 -turnauksen voittaja saa palkinnoksi NHL 12 -pelin. Ilmoittautuminen NHL 11 -turnaukseen päättyy tänään, joten pidä kiirettä, jos haluat osallistua siihen. EA sponsoroi myös FIFA 11 -turnauksen, josta parhaiten suoriutunut pokkaa itselleen FIFA 12 -jalkapallopelin. Namco Bandai puolestaan tukee DiRT 3 -turnausta lahjoittamalla voittajalle F1 2011 -pelin ja F1 t-paidan.

Nyt kannattaa aloittaa Mortal Kombatin treenaus, sillä syyskuussa on tulossa Warnerin sponsoroima Mortal Kombat -turnaus, jonka taitavin kamppailija saa palkkioksi F.E.A.R. 3 Collector´s Editionin, F.E.A.R. 3 t-paidan ja Mortal Kombat t-paidan.

Pian avataan ilmoittautuminen myös Call of Duty: Black Ops -turnaukseen, jonka voittajatiimin jäsenet saavat palkinnoksi Modern Warfare 3 -pelin. Sponsorina toimii niin ikään Activision.

Turnauksiin voivat osallistua kaikki Livegamersiin rekisteröityneet jäsenet, joilla on käytössään Xbox Live -kultatili. Turnauksiin voi ilmoittautua kunkin turnauksen omalla turnaussivulla. Syksyn ja talven aikana on tulossa paljon muitakin upeita, Teidän toivomianne turnauksia. Jos et ole vielä käynyt äänestämässä tulevista turnauksista, voit tehdä sen täällä.

Livegamers toivottaa mukavia pelejä kaikille ja kiittää sponsoreitaan!