CoD 4 -Rematch -liiga päätökseen

Kirjoittanut: Livegamers

16.06.2009

Suositusta Call of Duty 4: Modern Warfare -pelistä järjestetty Rematch-liiga saatiin päätökseen ja näin kesän kynnyksellä voittajaksi kruunattiin tällä kertaa Insane Revolution -klaani.
Liigan kärkikolmikko oli erittäin tasainen. Ratkaisevassa finaalissa Insane Revolution sai revanssin runkosarjan voittaneesta Finsanitysta.

Insane Revolutionin pelaaja Tuoppi kommentoi tapahtumarikasta liigaa seuraavasti:

”Ensin täytyy kiittää Tiitua, joka jaksoi tämän liigan järjestää. Toiseksi kiitän kaikkia, jotka ottivat osaa liigaan, vaikka pelimuoto ei ollutkaan kaikkien suosikki. Toivoisin, että moni huomasi, että ei se normi pelimuotona niin hirveää ole ja saisi sitten MW2-puolella enemmän kannatusta.
Meidän osalta matsit menivät hyvin, kun hävisimme alkulohkossa vain Finsanitylle ja saimme finaalissa ansaitun revanssin. Kiitos Finsanitylle hyvästä finaalivastuksesta. Meidän klaanista en lähde valitsemaan MVP:tä, kun sitä olisi vaikea päättää. Kuten finaalissa nähtiin, kaikki vetivät kohtuullisen tasaisesti ja niin se on ollut koko liigan ajan.
Toivottavasti ylläpito jaksaa olla yhtä aktiivinen MW2-puolella ja järjestätte paljon turnauksia/liigoja, kun osallistujiakin löytyy. RvLt:n puolesta hyvää kesää kaikille.”

Livegamers kiittää osallistujia ja onnittelee voittajia!