CoD 4 -turnaukset päätökseen

Kirjoittanut: Livegamers

07.07.2010

Livegamersin järjestämät kolme samanaikaista Call of Duty 4 -turnausta on saatu pelattua.
Gentlemen´s Battleen, Normal-turnaukseen sekä HC-turnaukseen osallistui yhteensä kuutisenkymmentä 4-11 hengen joukkuetta. Suosituin turnaus oli HC-turnaus, joka keräsi 30 osanottajatiimiä.

CoD 4 HC -turnauksessa pelattiin vanhoilla tutuilla Hardcore Search and Destroy -säännöillä. Normal-turnauksessa oteltiin Decerto v2 -säännöillä pienin muokkauksin. Gentlemen´s Battlessa pelattiin myös Hardcore Search and Destroy -säännöillä, mutta muun muassa respaporaaminen oli kielletty.

Lopuksi vielä turnausten voittajajoukkueiden ylläpitäjien kommentit:

Nikke 1, Gentlemen´s Battle: ”Hankalaa Olla Mahtava kiittää Tiitua jälleen kerran hyvin järjestetystä turnauksesta. Kiitoksia myös meitä vastaan pelanneille vastustajille hyvistä turnausotteluista.”

Tuoppii, HC-turnaus: Mukava kun järjestitte tämän turnauksen ja toivottavasti tulisi vielä kesän jälkeen lisää. Hyvää loppukesää kaikille!

Jaegr, Normal-turnaus: Kiitos Livegamersille CoD 4:n herättelystä jopa kolmen turnauksen muodossa. Toivottavasti kaikki saivat nyt sitä mitä peliltä hakevat. Decerto-turnaus oli ainakin omasta mielestäni kaikin puolin onnistunut, ja osallistujiakin yllättävän paljon. Meillä oli hyvä vanha(hko) porukka kasassa ja pelaaminen oli hauskaa, haluaisinkin sanoa isot kiitokset kaikille meidän porukassa pelanneille sekä vastustajille.

Turnaus sujui ihan mallikkaasti, ainakin silloin kun ehdittiin boksille asti pelaamaan :D. Edes seniorijäsenemme Embryonicin pako Mikkeliin ei vienyt meiltä turnausvoittoa. Joukkueenjohtajan kunniamaininta menee luonnollisesti DyN lihiZ:lle, joka toimi koko turnauksen ajan henkisenä tukenani. On hyvä olla olkapää jota vasten itkeä silloin kun videopelit eivät oikein luonnistu.

Livegamers onnittelee voittajia ja kiittää turnaukseen osallistuneita pelaajia!