CoD-liigat päätökseen

Kirjoittanut: Livegamers

15.02.2010

Activisionin sponsoroimat CoD: Modern Warfare 2 Prematch Normal – ja HC -liigat on saatu pelattua.
Normal-liigan finaaliottelu käytiin kahden B-lohkon joukkueen välillä. Lidelin Sálsá päihitti DyNin loppuottelussa 3-0 lukemin ja kuittasi näin ollen Livegamersin ensimmäisen CoD: MW2 Normal -liigan voiton itselleen. Linkit taltioituihin finaalimatseihin löytyvät täältä.

HC-liigan viimeisessä taistossa kohtasivat puolestaan A-lohkon SateenKaariPerhe Kontulasta – ja Feel My Tool -nimiset joukkueet. Finaalitaisto päättyi SateenKaariPerhe Kontulasta -tiimin hyväksi 3-0.

Molempien liigojen voittajajoukkueet koostuvat Out of Reality -klaanin jäsenistä. Livegamersin aikaisemmistakin CoD-pelisarjan turnauksista ja liigoista menestystä saavuttanut klaani kommentoi Prematch-liigoja seuraavasti:

”Liigassa oli helppo pelata, kun ei tällä kertaa oltu varsinaisesti ennakkosuosikkien asemassa. Ihan t-paitojen metsästysmielessä tultiin mukaan, vaikka meiltä niitä kaapista jo löytyykin. Voitimme kaikki pelit semifinaaleista finaaleihin 3-0, mutta paikoin oli myös tiukkoja hetkiä. Tavoitteena oli voittaa molemmat liigat ja tiesimme pystyvämme siihen molemmissa, sillä tämä ei olisi ollut ensimmäinen kerta räjäyttää koko potti kotiin.

Tää on aina ollut meidän juttu.”

Livegamers ja Activision kiittää osallistujia sekä onnittelee voittajia!