Codemasters jatkaa F1-pelien parissa

Kirjoittanut: Livegamers

18.03.2012

Pelikehittäjä Codemasters ja F1-sarjaa hallinnoiva Formula One World Championship Limited –yhtiö ovat sopineet uudesta usean vuoden yhteistyöstä, joka kattaa uusien pelien kehittämisen ja julkaisun konsoleille, tietokoneille ja mobiililaitteille.
”Codemasters on tehnyt tähän asti parhaimmat ja menestyneimmät Formula 1 -pelit. Me ja sarjan tiimit työskentelemme tiiviisti yhdessä ja odotamme tekevämme lisää palkintoja saavia F1-pelejä”, kertoo Formula One -yhtiön johtaja Bernie Ecclestone.

”Saimme vahvan alun Formula 1 –pelin parissa, mutta meillä on kunnianhimoa tehdä vieläkin enemmän. F1 on ensimmäisenä Codemastersin mielessä ja annamme kaiken keskittymisemme siihen. Haluamme lisäksi saada F1-pelit laajemman yleisön tietoisuuteen ja useammille alustoille, muun muassa myöhemmin tänä vuonna julkaisemme nuoremmille pelaajille suunnatun F1-pelin. Tiimimme tekevät kovasti töitä saadakseen monia pelejä valmiiksi seuraavien vuosien aikana”, juttelee Codemastersin johtaja Rod Cousens.

Pelien kehittämisen päävastuussa jatkaa BAFTA-palkinnoin palkittu Codemasters Birmingham –studio. Seuraavana F1-peleistä saataville tulee F1 Online The Game, joka on verkossa pelattava managerointi- ja kilpa-ajopeli.

Lähde: Lehdistötiedote