Codemastersilta uusi ajopeli

Kirjoittanut: Livegamers

19.08.2008

Codemasters ja Asobo Studios ilmoittivat tänään julkaisevansa uuden ajopelin nimeltä FUEL. Codemasters lupaa uudistaa koko ajopelien genren uutukaisellaan, joka saapuu kauppoihin ensi vuonna.
Asobo Studios on kehittänyt peliä jo yli neljä vuotta, ja uuden pelimoottorin lupaillaan tuottavan yli 14000 kilometriä pelattavaa ilman rajoja. Rajoittamaton pelialue takaa pelaajille hyvin erilaisia alustoja kisoille ja stunteille niin nelipyöräisillä kuin kaksipyöräisilläkin.

Pelimaailma sijoitt aikaan jolloin hurjat ilmastonmuutoksen tuhot ovat muovanneet Maasta täysin uudenlaisen. Kisapaikkoina toimii muun muassa tsunamin jäljiltä oleva rannikkoalue, Nevadan autiomaa, Grand Canyon, lumiset vuoret, tuuheat metsät sekä hylätyt järvialueet. Paikat tuodaan eloon dynaamisella sääsysteemillä, joka sisältää täydellisen päivä- ja yö-syklin. Lisämausteena toimii satunnaiset tornadot, hiekkamyrskyt, ukkoset, salamat sekä lumimyrskyt.

Kisailemaan päästään viritetyillä menopeleillä ja palkinnot ovat elintärkeitä polttoainelisäyksiä. Moninpeliä ei ole unohdettu, sillä mukana on satoja tehtäviä pelattavaksi muiden kanssa.

FUEL ilmestyy Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle sekä PC:lle. Pelistä saadaan lisätietoja tulevassa Games Convention -tapahtumassa.