Combat Task Force 121 -ensimmäisiä tietoja

Kirjoittanut: Livegamers

12.02.2005

Xbox World kertoi tietoja pelistä nimeltä Combat Task Force 121, jota kehittää Groove Games. Peliä ei ole virallisesti julkistettu, mutta sen odotetaan tapahtuvan pian.
Pelissä taistellaan terrorismia vastaan. Pari marxilaista kapinallista on onnistunut saamaan jalansijaa (Venäjän?) armeijassa, ja ovat aloittaneet jäsenten hankkimisen. Ryhmän voima kasvaa jatkuvasti, eikä Yhdysvallat aio katsoa terrorismiin paneutuvan ryhmän toimia sivusta.

Pelaaja ohjaa Navy Sealsin, vihreiden barettien, eliittiryhmää. Pelissä on kymmenen tehtävää ja vaihtelevat maisemat. Ohjeiden antaminen alaisille on hyvin tärkeää. Alueen voi muun muassa todeta olevan turvallinen tai ”hot”, eli täynnä vihollisia. Kyseessä on taktinen räiskintä.

Käytössä on Unreal-pelimoottori, joka on ollut käytössä sellaisissa nimikkeissä kuin Splinter Cell ja Thief: Deadly Shadows. Mukana on myös Xbox Live -tuki. Maksimissaan 16 pelaajaa voivat pelata pelimuotoja kuten Capture the Flag, Deathmatch, King of The Hill ja Last Man Standing. Myös System linkiä tuetaan.

Kuvia ei vielä ole, mutta seuraamme tilannetta. Julkaisupäivää tai muita tarkempia tietoja ei ole kerrottu.