Comic-Con pähkinänkuoressa

Kirjoittanut: Livegamers

26.07.2011

San Diegossa 21.–24.7. järjestetyillä Comic-Con -messuilla esiteltiin useita tulevia pelejä ja julkaistiin uutta tietoa pelaajien iloksi. Alla on muutamia poimintoja messuilta.

Avatar Kinect

Alla on Avatar Kinectin julkaisutraileri, jossa esitellään pelin ominaisuuksia.

Ilmainen Avatar Kinect julkaistiin eilen, ja siinä voi jutella seitsemän ystävänsä kanssa sekä nähdä heidän ilmeensä ja eleensä hahmoissaan. Laita peli latausjonoon (Guide -> Active Downloads) Xbox.com -sivuilta.

Batman Arkham City

Batman Arkham City -pelistä julkaistiin traileri, jossa esiintyy häijy Pingviini.

Peli sijoittuu Gothamin kaupungin linnoitettuun osaan, joka on mielipuolisten rikollisten valtaama. Terrorista vastaavat Lepakkomiehen useat arkkiviholliset, kuten Jokeri, Harley Quinn, Kaksinaama ja Jäämies. Kissanaisen seikkailut täydentävät päähahmo Batmanin tarinaa. Rocksteady Studiosin tekemä jatko-osa julkaistaan 21. lokakuuta Xbox 360:lle , PS3:lle ja PC:lle.

Battlefield 3

Pelistä näytettiin laajennettu Operation Metro -traileri.

Battlefield 3 julkaistaan 27. lokakuuta, ja siitä tulee myös pelattava demo. Pelin ennakkotilaajat saavat ilmaiseksi “Back to Karkand” -paketin, joka sisältää Battlefield 2:n aseita, ajoneuvoja ja uudelleen tehtyjä karttoja.

Gears of War 3

Epic Games paljasti muun muassa yksityiskohtia Gears of War 3:n juonesta: GoW 3 kertoo isän ja pojan tarinan. Videohaastattelun aikana nähdään myös pelin esittelyä.

Pelin kampanjaan on myös vahvistettu tulevan erityinen aloittelijoille suunnattu pelimuoto, jota ei pääse pelaamaan, jos profiilista löytyy merkintöjä aiempien osien tai GoW 3 -betan pelaamisesta. Keltanokat saavat apua automaattitähtäyksestä.

Gotham City Impostors

Tulevan ladattavan moninpelin hahmot esittäytyvät messuilla nähdyssä trailerissa.

DC Comicsin Batmanista inspiraationsa ammentaneen FPS-pelin kehittää Monolith Productions.

Halo: Combat Evolved Anniversary

Pelitalo 343 Industries kommentoi Halo: Combat Evolved Anniversaryn kampanjatraileria.

Halon juhlapainos julkaistaan 15. marraskuuta, ja suurin muutos alkuperäiseen peliin on se, että tuleva peli käyttää moninpelissä Halo: Reachin moottoria.

Mortal Kombat

Freddy Krueger on Mortal Kombatin viimeisin ladattava hahmo.

Prototype 2

Activision ilmoitti Prototype 2 -pelinsä julkaistavan huhtikuun 24. päivä 2012 Xbox 360:lle, PS3:lle ja PC:lle ja julkaisi uuden trailerin.

Prototype 2 on jatko-osa Radical Entertainmentin eniten vuonna 2009 myyneelle avoimen maailman pelille. Tällä kertaa keskitytään kersantti James Hellerin tehtävään tuhota Prototypen antisankari Alec Mercer.

Resident Evil 4 ja Code Veronica HD-pelit

Videopätkällä on käsin kuvattua materiaalia, ja siinä esitellään tulevia HD-versioita.

Resident Evil 4 HD julkaistaan sekä Xbox 360:lle että PS3:lle 20. syyskuuta, ja Code Veronica viikkoa myöhemmin 27. syyskuuta.

Rise of Nightmares

Aikuisille suunnattua Kinect-peli Rise of Nightmaresia esiteltiin Gamespotin lavashow´ssa. Kauhupeli julkaistaan syksyllä.

Soulcalibur V

Namco Bandai latasi YouTube-kanavalleen Soulcalibur V -pelin trailerin.

Pelin vahvistettuja hahmoja ovat muun muassa Ivy ja uusi hahmo Z.W.E.I. sekä suosittu demoninmetsästäjätär Taki ja hänen oppilaansa Natsu.

Street Fighter X Tekken

Capcomin julkaisemalla videolla esiintyy uusia Street Fighter X Tekkenin hahmoja, jotka ovat Poison, Marduk, King ja Hugo.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Comic-Con -tapahtumassa näytetyssä trailerissa on parin minuutin verran pelikuvaa, josta osa on tosin näytetty E3-messuilla.

The Elder Scrolls V: Skyrimissa on uusi pelimoottori, ja dialogien aikana pelimaailma ei pysähdy, vaan se elää koko ajan. Luvassa on muun muassa lumisia vuoristomaisemia, tundraa ja useita erilaisia lohikäärmeitä, jotka taistelevat nk. lohikäärmekielellä sylkien tulta. Peli julkaistaan 11.11.2011 Xbox 360:lle, PS3:lle ja PC:lle.

X-Men: Destiny

Toimintapeli X-Men: Destiny julkaistaan syyskuussa.