Command & Conquer 3 Tiberium Wars kultaan

Kirjoittanut: Livegamers

13.03.2007

EA:n Los Angelesin studio on ilmoittanut Command & Conquer 3: Tiberium Warsin PC-version menneen kultaan. Peli ilmestyy 30. maaliskuuta PC:lle, mutta pelin Xbox 360 -version julkaisuajankohta ei ole vielä tiedossa.
Pelistä julkaistaan kaksi erilaista pakettia. Normaalin paketin ikäraja on +16, ja ”Kane Edition” nimeä kantava erikoispaketti on saanut kylkeensä +18 ikärajan. Kane Edition paketin mukana tulee DVD, joka sisältää muun muassa poistettuja kohtauksia ja dokumentteja pelin tekemisestä.

Command & Conquer 3 Tiberium Wars sijoittuu vuoteen 2047, ja se on jatkoa sen edellisen osan, Tiberium Sunin tarinaan. Pelissä Global Defence Iniative yrittää estää radioaktiivisen tiberium-aineen leviämisen, ja joutuu verisiin yhteenottoihin tiberiumin suojelijaryhmän, Brotherhood of Nodin kanssa.

Command & Conquer -strategiapelisarjan uusimman osan demo on ladattu jo yli miljoona kertaa ensimmäisen viikon aikana sen julkaisun jälkeen. Se sisältää yhden ohjeistustehtävän, kaksi yksinpelitehtävää ja yhden skirmish-kartan. Demo on ladattavissa täältä.

Lähde: Lehdistötiedote