Conan marssii myös PlayStation 4:lle

Kirjoittanut: Livegamers

16.12.2017

Funcomin tiedotteen mukaan avoimen maailman selviytymispeli Conan Exiles saapuu toukokuun 8. päivä. Peli on ollut PC:n Early Accessissa ja Xboxin Preview-ohjelmassa jo jonkin aikaa, mutta ensi vuonna peli saa virallisen julkaisunsa. Tiedotteen mukaan peli saapuu samaan aikaan myös PlayStation 4:lle.
Pelistä julkaistaan myös oma erikoisversionsa fyysisessä muodossa, joka sisältää Conan-patsaan, sarjakuvan, taidekirjan, pelin soundtrackin, sekä hieman digitaalista lisäsisältöä itse peliin.

Conan Exilesissa täytyy metsästää tai kasvattaa ruokaa ravinnokseen, sekä rakentaa suojakseen rakennuksia. Lisäksi työkaluille ja aseille on tarvetta rakentamisessa ja itsensä, sekä leirinsä puolustamiseksi eläimiä ja toisia pelaajia vastaan. Toisien pelaajien kanssa on mahdollista myös liittoutua ja rakentaa kokonaisia linnoituksia tai siirtokuntia.

Jumalilla on myös oma roolinsa pelimaailmassa ja pelaajan on mahdollista uhrata toisia pelaajia alttarilla jumalille. Moninpeliä voi pelata niin julkisilla kuin yksityisilläkin servereillä ja lisäksi peliin luvataan myös yksinpeli.