Conan rankaisee Xbox 360:llä

Kirjoittanut: Livegamers

12.12.2006

Funcom on ilmoittanut, että yhtiön kehittämä Age of Conan: Hyborian Adventures on tulossa Windows Vistan lisäksi Xbox 360:lle. Age of Conan on massiivimoninpeli, joka sijoittuu Robert E. Howardin luomaan Conan Barbaarin fantasiamaailmaan.
Robert E. Howard kirjoitti elämänsä aikana noin kaksisataan fantasia-, kauhu- ja seikkailukertomusta, joista kuuluisimmaksi on noussut hänen Conan-tarinansa. Age of Conan ei lainaa tarinaansa Howardin kirjoista, vaan pelissä luodaan oma hahmo, joka pyritään nostamaan Conanin veroiseksi sankariksi. Pelin tarinassa kerrotaan olevan lukuisia kirjoista tuttuja vihollisia ja jopa kuningas Conan itse. Yksinpelin tarinan ovat kirjailleet The Longest Journey, Dreamfall ja Anarchy Online -pelien käsikirjoittajat. Tarinan kerrotaan olevan aikuiseen makuun sopiva, aitoon Howardin henkeen synkkä ja kieroutunut.

Tarinaan nojautuvasta yksinpelistä pelaajat voivat vaihtaa PvP ja PvE -elementtejä sisältävään massiivimoninpeliin, jossa on vaihtoehtona kiltapohjainen sekä yksilöpohjainen pelityyli. Pelissä kerrotaan olevan laajat hahmonmuokkausvälineet, vahvaa roolipelaamista, omien esineiden valmistusta ja pelaajien tekemiä kaupunkeja.

Age of Conan keräsi suurilta pelimedioilta viime vuoden E3-messuilla palkintoja messujen parhaasta massiivimoninpelistä.

Age of Conanin kotisivut löytyvät täältä. Sivuilta löytyy videoita, kuvia ja lisätietoa pelistä.

Pelin julkaisuajankohta ei ole vielä tiedossa.