Conker tekee paluun Project Sparkin kautta

Kirjoittanut: Livegamers

21.03.2015

Aiemmin hieman isommassa roolissa pelimaailmassa ollut Conker-orava tekee paluun. Alkoholisoitunut oravasankari tullaan näkemään Project Spark -maailmanluontipelissä hahmona episodimuotoisessa tarinassa. Lisäksi pelaaja voi rakentaa oman Conker-tarinansa.
Conkerin tarina julkaistaan laajennuksen yhteydessä, joka saapuu huhtikuussa. Raren kehittämä pelihahmo on ensimmäinen ennestään tuttu hahmo, joka nähdään Project Sparkissa. Paketin mukana saapuu muitakin pelisarjasta tuttuja hahmoja, jotka nähdään myös valmiissa tarinassa.

Lisäosa kantaa nimeä Conker Builder Pack ja sen mukana saapuu erilaisten hahmojen lisäksi esineitä sekä ”proppeja”, jotka ovat Conkerin maailmasta tuttuja. Esineitä, proppeja ja hahmoja on yhteensä yli 300. Näiden avulla pelaaja voi luoda oman tarinan Conkerille.

Conker-tarinan nimi on Conker´s Big Reunion ja se sijoittuu kymmenen vuoden päähän Conker´s Bad Fur Daystä, joka julkaistiin vuonna 2001 Nintendo 64:lle. Kuten olettaa saattaa, tarina on tehty uudella paketilla ja mukana kuullaan Conkerin alkuperäistä ääninäyttelijää, Chris Seavoria.

Conker Builder Pack tulee myyntiin 23. huhtikuuta Xbox Onelle ja Windows 8.1:lle.