Crackdown Xbox 360:lle

Kirjoittanut: Livegamers

29.09.2005

Skottilainen pelinkehittäjä Real Time Worlds kertoi tänään, että he ovat kehittämässä Xbox 360:lle Crackdown-nimistä Grand Theft Auton tyylistä futuristista toimintapeliä. RTW:n on perustanut GTA ja Lemmings -pelien toinen suunnittelija.
Crackdown (Riot Act Japanissa) sijoittuu tulevaisuuteen ja pelissä pelataan erikoisagentilla, jolla on supervoimia. Hänen tehtävänään on päihittää kaupungin katuja hallitsevat kolme rikollisjärjestöä pomoineen. Jengejä ovat Cai-Shen Corp., aasialaispohjainen salamurhaajien järjestö, jolla on taipumusta verisiin kostoihin; The Volk, venäläisjärjestö jolla on taipumusta tuliaseisiin ja espanjalainen La Muerta.

Pelinkehittäjät lupaavat peliin erittäin laajan ja realistisen pelialueen, jossa on tuhansia eri näköisiä autoja ja ihmisiä. Crackdownissa on myös laaja hahmonkehitys ja monia vaihtoehtoisia ulkonäköjä päähahmolle. Agentti kehittyy tiettyjä taitoja käyttämällä, esimerkiksi lähitaisteluun turvaavan sankarin voima tulee loppujenlopuksi kehittymään epäinhimillisiin mittasuhteisiin, joten hän esimerkiksi voisi heitellä vihollisiaan autoilla.

Real Time Worlds kertoi myös, että peliin tulee Xbox Live -tuki yhteistyöpelimuodolle (co-op) ja tavallinen moninpeli. Näiden yksityiskohtia ei paljastettu.

Crackdownin on kaavailtu ilmestyvän ensi vuonna.