Crackdownin sisältö nyt ladattavissa

Kirjoittanut: Livegamers

11.05.2007

Microsoft on kertonut Crackdownin ladattavasta sisällöstä lisätietoja. Tänään Kauppapaikalle on saapunut ilmainen ”Free for All” -sisältöpaketti ja maksullinen ”Getting Busy” -paketti.
Free for All sisältää Keys to the City -pelimuodon, joka periaatteessa on pelin huijausmoodi. Keys to the City mahdollistaa mm. agentin taitojen vapaan muokkaamisen, ramppien ja muiden esineiden rakentamisen, ajoneuvojen spawnaamisen, loputtomien ammuksien antamisen ja agentin taitojen lisäämisen mielipuolisiin mittasuhteisiin. Pelaajat voivat myös palauttaa voitetut jengit ja näiden pomot halutessaan. Neljän tähden voiman omaavat agentit voivat suorittaa myös ”Ground Strike” -hyökkäyksen, joka aiheuttaa laajan paineaallon heittäen viholliset ja esineet agentista pois päin.

Maksullinen Getting Busy -paketti tuo pelaajan arsenaaliin lisäaseita ja -ajoneuvoja. Aseita ovat uusi paranneltu raketinheitin MSK Lobber, minigun-konekivääri, älykkäät miinat ja harppuuna-ase. Agentit saavat myös käyttöönsä näkymättömyyslaitteen tiukkojen tilanteiden ja hiippailun helpottamiseksi.

Peliin lisätään myös paranneltu autokilpailumoodi, jossa pelaajat voivat käyttää kaikkia tarvittavia keinoja voittaakseen kisan. Ajokisoihin paketti tuo Agency Buggy, Agency Armored Vehicle ja Agency Racecar -ajoneuvot. Buggy soveltuu jokaiseen maastoon ja vastustajia hidastamaan sen katolla on tehokas konekivääri. Armored Vehicle taasen on painava ja jättimäinen tankki, jossa on itsetähtäävä raketinheitin. Racecar on matala ja äärimmäisen nopea katukilpuri asfalttikisoihin.

Paketti sisältää myös neljä uutta co-op-pelimuotoa ja seitsemän uutta saavutusta (350 Gs).

Lähde: Lehdistötiedote