Creativelta uusia pelikuulokkeita

Kirjoittanut: Livegamers

03.09.2011

Audiotuotteistaan tunnettu Sound Blaster -tuoteperhe laajenee neljän uuden Tactic-pelikuulokkeen voimin. Malleista kaksi on suunnattu Xbox 360 -pelikonsoleille. Lisäksi mallistossa on PC- ja Mac-tietokoneille suunnattu Sound Blaster Tactic 3D Wrath Wireless Special Edition Gaming Headset. Neljäs uutuus eli tuotesarjan lippulaivamalli, Sound Blaster Tactic 3D Omega Wireless Gaming Headset on yhteensopiva sekä Xbox 360- ja PS3-pelikonsolien että PC- ja Mac-tietokoneiden kanssa.
Sound Blaster Tactic 3D Omega Wireless Gaming Headset

Langattomasti toimiva Sound Blaster Tactic 3D Omega Wireless on pelikuuloke, joka sopii käytettäväksi niin pelikonsolien (Xbox 360 ja PlayStation 3) kuin tietokoneidenkin kanssa (PC ja Mac). Pelikuulokkeissa on irrotettava mikrofoni ja 50 millimetrin FullSpectrum-elementit. Mukana tulevan PC- ja Mac-ohjelmiston avulla käyttäjät voivat mukauttaa omia ääniasetuksiaan omaan profiiliinsa ja nauttia THX TruStudio Pro -ääniteknologiasta.

Sound Blaster Tactic 3D Omega Wirelessin tekniikan ansiosta käyttöviive on äärimmäisen pieni. Käytetty teknologia vähentää myös häiriöääniä merkittävästi. Sound Blaster Tactic 3D Omega Wireless ei vaadi mitään lisäosia käytettäväksi pelikonsolien kanssa. Kuulokkeissa on painikkeet äänenvoimakkuudelle, mykistystoiminnolle ja muille tarvittaville toiminnoille. Langaton vastaanotin voidaan kytkeä joko usb-littimellä tai tavallisella ääniliitännällä, joten kuulokkeita voidaan käyttää myös vaikkapa MP3-soittimen kanssa.

Tactic3D Omega

Sound Blaster Tactic 360 Sigma Gaming Headset

Sound Blaster Tactic 360 Sigma on Xbox 360 -pelikonsolille suunnattu pelikuuloke. Metallivahvisteisella sangalla varustetuissa pelikuulokkeissa on 50 millimetrin elementit sekä yhdysrakenteinen vahvistin. Lisäksi pelikuulokkeet on varustettu peliäänten ja puheäänen hallintaan tarvittavilla painikkeilla. Sound Blaster Tactic 360 Sigma -kuulokkeissa on sekä analogiset audioliitännät että digitaalinen usb-liitäntä.

Sound Blaster Tactic 360 ION Gaming Headset

Kevytrakenteinen Sound Blaster Tactic 360 ION on pelikuuloke, jossa on 40 millimetrin kaiutinelementit. Yhdysrakenteisen vahvistimen lisäksi pelikuulokkeiden mukana on painikkeet peli- ja puheäänten hallintaan. Sound Blaster Tactic 360 ION -kuulokkeissa on sekä analogiset audioliitännät että digitaalinen usb-liitäntä.

Sound Blaster Tactic 3D Wrath Wireless Special Edition Gaming Headset

Sound Blaster Tactic 3D Wrath Wireless on pelikuuloke 50 millimetrin elementeillä ja siinä on punertava valaistus. PC- ja Mac-tietokoneille tarkoitettu Wrath-pelikuulokkeessa käytetään THX TruStudio Pro -teknologiaa ja ne on varustettu teräsvahvisteisella sangalla, pehmeillä korvakupeilla, ladattavilla litium-akuilla sekä irrotettavalla mikrofonilla.

Sound Blaster Tactic-sarjan uudet kuulokkeet tulevat myyntiin joulumarkkinoille. Omega-, Wrath-, Sigma- ja ION-kuulokkeiden kuluttajahinnat ovat 179, 129, 59 ja 49 euroa. Kaikki hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja voi katsoa Creativen sivuilta.

Lähde: Lehdistötiedote