Crysis 3 kauppoihin ensi vuoden keväänä

Kirjoittanut: Livegamers

17.04.2012

Livegamers uutisoi viime viikolla nettiin vuotaneista tiedoista Crysis 3:sta. Nyt Electronic Arts on virallisesti julkistanut pelin ja antanut julkaisuajaksi 2013 vuoden kevään.
Crysis 3 tulee käyttämään viimeisintä CryEngine-pelimoottoria ja se julkaistaan PC:n lisäksi Xbox 360:lle sekä Playstation 3:lle. Päähenkilönä on Prophet ja pelipaikkana on vuoden 2047 New York City.

New York Cityn Liberty Domesta on tullut urbaani sademetsä, jonka maisemaa hallitsevat jättimäiset puut, suoalueet sekä järvet. Hiekkalaatikkoalue jakautuu seitsemään erilaiseen alueeseen, jotka tunnetaan yhteisnimellä ”Seven Wonders”.

Saksalainen pelistudio Crytek paljasti Crysis 3:n ennakkotilaustiedot. The Hunter Editionin ostavat saavat itselleen avatuksi erilaisen jousiaseen lisäosineen. Paketti sisältää myös moninpeliin Hunter Nanosuit -ulkoasun, uniikin ulkoasun jouskariin sekä kolme eksklusiivista dog tagia. Lisäksi paketin ostaneet pelaajat keräävät aina tasolle viisi asti XP-pisteitä muita enemmän. Hunter Editionin voi varata Origin.comista.

Pelistä voi ennakkotilata myös seuraavat versiot:

– Stalker Pack:
Sisältää pelin ja kaiken Hunter Editionin sisällön. Lisäksi se avaa pelaajalle etukäteen Jackal haulikon, asevärin sekä kolme dog tagia.

– Overkill Pack:
Avaa pelaajalle moninpelissä Assault-aseen ja sisältää Stalker Paketin tapaan uniikkeja dog tageja sekä asevärejä. Sisältää myös itse pelin lisäksi Hunter Editionin sisällön.

– Predator Pack:
Aukaisee pelaajalle moninpeliin Feline-konepistoolin. Yllä olevien versioiden tavoin sisältää myös Hunter editionin materiaalin.