Crysis syrjii yhteydettömässä tilassa pelaavia (Päivitetty)

Kirjoittanut: Livegamers

05.10.2011

Hiljattain Games on Demand -palveluun ilmestynyt Crysis vaatii jatkuvan internetyhteyden, vaikka kyseessä on vain yksinpeli.
Jos satut pelaamaan Crysiksen kampanjaa, kun Xbox Live tai internetyhteys alkaa takkuilemaan, on sinulla 10 minuuttia aikaa saada yhteys toimimaan, josta peli ystävällisesti ilmoittaa minuutin välein. Jos yhteyttä ei onnistu korjaamaan, pakottaa peli palaamaan dashboardille sen kummempia kyselemättä. Tämän jälkeen peliä ei pysty käynnistämään ennen kuin yhteys Liveen on korjattu.

Tämä siis tarkoittaa sitä, että offline-tilassa peliä ei pysty pelaamaan lainkaan, vaikka käyttäisi samaa profiilia, jolla sen on ladannut. Näin tiukat säädökset eivät anna kovin myönteistä kuvaa digitaalisen jakelun tulevaisuudesta, jos käytäntö alkaa yleistymään.

Päivitys:
Kuten jo nopeimmat käyttäjät huomasivat, Crysis toimii myös yhteydettömässä tilassa, mutta ainoastaan konsolilla, jolle se on alun perin ladattu. Eli lähinnä ongelma koskee tilannetta, jossa käyttäjä pelailee useammalla konsolilla.