Dance Central sponsoroi Kylie Minoguen kiertuetta

Kirjoittanut: Livegamers

18.02.2011

Kylie Minoguen Aphrodite: Les Folies Tour 2011 -kiertue saapuu Helsinkiin 22. helmikuuta, jolloin kaikki suomalaiset fanit pääsevat haastamaan Xboxin Dance Central -tanssipelillä supertähden tanssitaidot.
Xboxille tehty ja Kinect-sensoria hyödyntävä Dance Central on Kylie Minoguen pian alkavan Euroopan kiertueen yksi näkyvimmistä sponsoreista. Xbox ja musiikkipelikehittäjän Harmonixin Dance Central -peli kiertävät Kylien mukana 15 Euroopan maassa ja yli 35 esityksessä. Xbox pystyttää jokaiselle konserttipaikalle Dance Central Kinect -pelialueen, missä fanit voivat selvittää pysyvätkö he Kylien tanssiaskelten tahdissa.

Ainoastaan Xbox 360:n Kinectille tehty Dance Central on ensimmäinen autenttinen koko vartalon tanssivideopeli, jossa on yli 600 liikettä ja yli 90 liikesarjaa niin vasta-alkajille kuin tanssitaitureille. Pelin mukana tulee 32 kappaleen musiikkikokoelma, jossa on musiikkia aina popista hip-hoppiin ja latinorytmeistä funkkiin asti. Dance Central valittiin Suomessa vuoden musiikkipeliksi ja liikuntapeliksi äskettäin järjestetyssä Finnish Game Awards -gaalassa.

”Tanssi on intohimoni, joten olen erittäin iloinen että Dance Central sponsoroi kiertuettani. Synergia on täydellinen! Faneillani on nyt myös mahdollisuus pistää omat tanssiliikkeensä testiin, sillä Can’t Get You Out of My Head on yksi Dance Centralin tanssikappaleista”, Minogue hehkuttaa.

Lähde: Lehdistötiedote