Dark Soulsille lisäsisältöä

Kirjoittanut: Livegamers

02.06.2012

Namco Bandai Games Europe tiedotti Dark Souls -pelille tulevasta ladattavasta lisäsisällöstä sekä Prepare To Die Editionista.
Konsoleille saapuva Dark Souls: Artorias of the Abyss -niminen lisäsisältöpaketti sisältää uusia karttoja, uusia pomohahmoja, vihollisia ja NPC-hahmoja sekä uusia aseita ja suojavarusteita. Lisäksi tulevassa DLC:ssä on myös uusia haasteita Lordranissa, ja pelaajat pääsevät taistelemaan sekä yhteistyötilassa että versus-pelimuodossa.

Lisäksi kauppojen hyllyille ilmestyy Prepare To Die Edition, jonka PC-versio sisältää muun muassa 150-sivuisen taidekirjan ja alkuperäisen soundtrackin. Konsoliversioiden sisältöä ei vielä vahvistettu. PC-version voi ostaa myös Steamistä ja Microsoft Marketplacestä.

Dark Souls: Artorias of the Abyss tulee ladattavaksi talvella Xbox 360:n lisäksi myös Playstation 3:lle. Ensin PC:lle 24. elokuuta ilmestyvä Dark Souls: Prepare to Die Edition tulee saataville myös konsoleille ensi talvena. Lisätietoa molemmista paketeista voi katsoa osoitteista www.PrepareToDie.com ja www.facebook.com/DarkSouls.

Lähde: Lehdistötiedote