Dashboard päivittynyt

Kirjoittanut: Livegamers

06.06.2006

Xbox 360:n dashboardiin on tänään puolen päivän aikoihin tullut automaattinen päivitys, joka lisää liudan uusia ominaisuuksia konsoliin ja parantaa lukuisia puutteita. Päivitys on nyt saatavilla, kun konsolillaan kirjautuu Xbox Liveen.
Konsoliin on lisätty uusia ominaisuuksia, joihin kuuluvat mm. kauppapaikan tuoreimman sisällön erittely oman alaotsikkonsa alle (”Uusimmat teemat/demot/videot”), kelaus- ja taukomahdollisuus pelivideoihin, kirjanmerkkitoiminto DVD-toistoon (mahdollistaa elokuvan toiston aloittamisen paikasta, johon se viimeksi jäi) sekä mahdollisuus valita meneekö konsoli käynnistyksen yhteydessä dashboardiin, vai suoraan peliin.

DVD-toistoa on parannettu roimasti. Ennen DVD:n ääni- ja kuvaraita saattoivat mennä epätahtiin, jos käytti tekstityksiä ja toisto saattoi nykiä toiston tauottamisen jälkeen. Nyt ongelmat ovat poistuneet. Konsoli antaa myös natiiviresoluutioista kuvaa VGA-kaapelin kautta ja kuvanlaatua on muutenkin parannettu. DVD-toiston lisäksi musiikkisoitinta on myös paranneltu ja sen ongelmia on korjattu.

Kaikkiaan korjauksia ja lisäyksiä on tehty 125 kappaletta. Täyden listan voit nähdä englanniksi täältä.