Dead or Alive taistelee vielä yhden erän

Kirjoittanut: Livegamers

04.09.2014

Viimeisin Dead or Alive 5: Ultimate -peli ei vielä päättänytkään pelisarjaa, vaan julkaisija Koei Tecmo kertoi julkaisevansa vielä Dead or Alive 5: Last Round -paketin, joka julkaistaan Xbox 360:n ja Playstation 3:n lisäksi myös uuden sukupolven konsoleille, eli Xbox Onelle ja Playstation 4:lle. Julkaisija kuvailee Last Roundia lopulliseksi paketiksi, johon sisältyy edellisen pelin materiaalin lisäksi myös uutta. Tämän lisäksi kaikki Dead or Alive 5: Ultimateen ostetut lisämateriaalipaketit siirtyvät veloituksetta myös Last Roundiin, eli kyseinen peli tulee sisältämään suurimman joukon taistelijoita mitä pelisarjan teoksissa on koskaan nähty.
Dead or Alive 5: Last Round julkaistaan joskus ensi vuoden keväällä. Xbox One- ja Playstation 4 -versiot julkaistaan sekä digitaalisina että fyysisinä kopioina. Uuden sukupolven versioille on määritelty hinnaksi noin 35 puntaa, eli noin 46 euroa.

Xbox 360- ja Playstation 3 -versiot saa ainoastaan ladattavassa muodossa ja hinta on määritelty noin 25 puntaan, eli kutakuinkin 33 euroon.