Dead or Alive Ultimate -IGN:n Hands-On

Kirjoittanut: Livegamers

24.07.2004

Team Ninjan kehittämä Dead or Alive Ultimate on ensimmäinen 3D-taistelupeli, jota voi pelata Xbox Liven välityksellä. IGN on tehnyt pelistä Hands-On -artikkelin, josta alla on suomennettuna tärkeimmät asiat.
DoA Ultimate sisältää kaksi DVD-levyä, joista ensimmäisellä on alkuperäinen, muokkaamaton DoA, jota voi pelata Xbox Liven välityksellä ja toinen DVD sisältää DoA 2:n, jonka pelimoottorin ja grafiikan Team Ninja on tehnyt paremmaksi, Xboxin tehoja silmällä pitäen. Lisäksi se sisältää interaktiivisen, tuhottavissa olevan ympäristön, uusia liikkeitä, useita uusia asuja, 20 uutta taisteluareenaa, sekä tietenkin myös täyden Live-tuen.

Pelit sisältävät perinteiset Story Mode, Time Attack, Survival, ja 2-on-2 Tag Team -pelimuodot. Kahdeksan pelaajaa voivat liittyä samaan Live-peliin, mutta vain kaksi pelaavat kerrallaan. Toisten ei kuitenkaan tarvitse tylsistyä, vaan he voivat katsoa matsin spectaatorista mistä kamerakulmasta tahansa, vapaasti pyöriteltävän kameran avulla. Kahdesta pelaajasta voittaja jatkaa ja häviäjä tippuu, jolloin vastaan tulee uusi haastaja. Pelissä on täysi puheääni-tuki niin pelin aikana, kuin spectaattorissa ollessa.

IGN:n pelikokemusten mukaan DoA Ultimaten Live-tuki on toteutettu hyvin. Peli pyörii pehmeästi eikä eroa nopeudessa huomaa offlinen ja onlinen välillä. Uusien areenojen lisäksi pelissä on monta vanhaa suosikkia, kuten Danger Zone ja Demon Church, mutta ne ovat käyneet niin rajun ulkoasu-muutoksen, että niitä ei melkein tunnista. Ranking-tilastot ovat mukana, jotta nähdään kuka on maailman paras taistelija suhteutettuna voittojen ja häviöiden määrään.

Dead or Alive Ultimate ilmestynee todennäköisesti samaan aikaan ensi lokakuussa Yhdysvalloissa, Euroopassa sekä Japanissa. DoAU:sta on myös julkaistu uusia kuvia, jotka näet täällä. Hands-On:in voit lukea kokonaisuudessaan alla olevasta linkistä.