Dead Rising 4:ssä ei ole aikarajoitusta

Kirjoittanut: Livegamers

03.12.2016

Dead Rising 4 ei sisällä pelisarjalle tuttua aikarajoitusta lainkaan. Fanit ovat reagoineet tähän tottakai molemminpuolisesti, sillä monen mielestä se toi peleihin haastetta ja syytä pelata peliä uudelleen, kun taas toiset tahtovat tutkia pelialueita ja nauttia pelistä ilman hädäntunnetta.
Pelin kehittänyt Capcom haluaakin sanoa asiasta jotain Eurogamer-verkkojulkaisulle.

”Päätös perustuu suurimmaksi osaksi maailman laajentamiseen. Tahdoimme peliin suuren pelialueen jota voi tutkia rauhassa ja josta löytää kaikenlaista uutta ja mielenkiintoista. Dead Rising 3:ssa, muiden sarjan pelien lisäksi, oli tiukka aikarajoitus, josta johtuen pelaajat missasivat suuren määrän maailman tarjonnasta. Tahdoimme tehdä nyt toisin ja poistimme sen yksinpelikampanjasta, jotta pelaajat voivat paneutua täysillä peliin ja tehdä mitä tahtovat. Moninpelissä aikarajoitus edelleen kuitenkin on.” -Capcom Vancouverin tuottaja Bryce Cochrane kertoo.

Ohjaaja Joe Nickolls lisää vielä:

”Emme tahdo rajoittaa pelaajia ja heidän haluaan etsiä ja löytää asioita. Jokainen ei ole täydellisyyden ja 100%:n läpäisyn suorittava, mutta monet tahtovat silti tuntea, että ovat kokeneet suurimman osan asioista pelin läpäistyään.”

Dead Rising 4 saapuu Xbox Onelle ensi vuoden alussa. Peli on Xboxin yksinoikeus vuoden ajan.