Dead Space 3:n julkaisupäivä ilmi

Kirjoittanut: Livegamers

14.08.2012

Visceral Games ja EA julkistivat tänään Dead Space 3 -pelin julkaisupäivän – peli tulee Suomessa kauppoihin 7. helmikuuta 2013. Dead Space 3:ssa ihmiskunnan kohtalo on insinööri Isaac Clarken ja uuden armottoman sotilaan, John Carverin, harteilla. Selviytyminen on entistä vaikeampaa, mutta Visceral Games kertoi että Dead Space 3 Limited Editionin ennakkotilaavat fanit saavat heti pelin alussa käyttöönsä kaksi* selviytymistä helpottavaa bonuspukua ja -asetta.

Dead Space 3 Limited Edition tarjoaa pelaajille ensipääsyn kahteen tavarapakettiin: “First Contact” ja “Witness the Truth” – joista kumpikin sisältää kehittyneen puvun ja uuden tuhotyökalun. Nämä käsintehdyt aseyhdistelmät toimivat lähtökohtana niille miljoonille modauksille, joita pelaajat voivat tehdä pelin täysin uudella aseenrakennusjärjestelmällä.

“First Contact” Bundle

· First Contact -puku: SCAF (Sovereign Colonies Armed Forces) kehitti tämän uniikin EVA (Extra-Vehicular Activity) puvun ”tuntemattomien olentojen” kohtaamisia varten. Siinä on kultainen viimeistely, joka suojaa pitkäaikaiselta avaruusoleskelulta ja paksu panssari… määrittämättömä syitä varten. Puvun tehneet tiedemiehet antoivat sille lempinimen ”First Contact”.

· Negotiator-ase: Vaikka SCAF määritteleekin tämän kultapäällysteisen ”Negotiatorin” tieteelliseksi instrumentiksi, niin se sisältää monia yllättävänkin aggressiivisia toimintoja. Aseen yläosassa sijaitseva ylikellotettu Tesla Beam pystyy räjäyttämään miehenkokoiset organismit pieniksi palasiksi vain yhdellä säteellä. Aseen alaosassa oleva Linegun on ilmeisesti tehty vain yhtä tarkoitusta varten: irroittamaan orgaanisesta materiaalista koostuvia ulokkeita sopivan välimatkan päästä.

”Witness the Truth” Bundle

· Witness -puku: SCAF on käyttänyt näitä hyvin eristettyjä pukuja syväkaivaustiimillä, joka tutki Tau Volantiksen salaisuuksia. Mitä he sitten löysivätkään jäähän lukittuna muutti heidät lopullisesti. Viikkoja myöhemmin palatessaan miehet olivat päästä varpaisiin outojen graffitien peittämiä ja väittivät olevansa ”Totuuden Todistajia.”

· Evangelizer Weapon: Muokattu versio Sovereign Colonies Legionariesin käyttämästä standardista AL-2 -aseesta. Yhdistää AL-2g -rynnäkkökivääriin taktisen Emerson 2100 ”Big Boy” -haulikon. SCAF-syväkaivaustiimin eloonjääneet ”Totuuden Todistajat” ovat koristaneet aseet oudoilla symboleilla.

Yli 15 palkintoa E3 2012 -messuilla voittanut Dead Space 3 herkuttelee avaruuskauhulla. Integroitu drop-in/drop-out co-op -toiminto mahdollistaa pelin pelaamisen yksin tai yhdessä kaverin kanssa. Yhdessä pelaaville tarjoutuu mahdollisuus ylimääräisten tehtävien, juonenkäänteiden ja pelimekaniikan tutkimiseen – ne löytyvät vain John Carverin hahmoa pelattaessa.

Dead Space 3 -peliä kehitetään PlayStation 3-, Xbox 360- ja PC-alustoille. Pelillä ei vielä ole PEGI-suositusta. Lisätietoa Dead Space 3 -pelistä löydät osoitteesta www.deadspace.com. Voit myös seurata meitä Twitterissä www.twitter.com/deadspace tai ”tykätä” Facebookissa www.facebook.com/deadspace. Kuvia ja muuta materiaalia löytyy EA:n lehdistösivulta http://info.ea.com.

* Ehdot ja rajoitukset mahdollisia. Lue lisää http://www.deadspace.com/buy

Lähde: Lehdistötiedote