Dead Space 3:n Kinect-ominaisuudet esittelyssä

Kirjoittanut: Livegamers

09.01.2013

Dead Space 3 -pelin vastaava tuottaja Steve Papoutsis esittelee pelaajille Kinectin erilaisia äänikomentoja. Jos satut omistamaan Kinectin, voit käyttää äänikomentoja esimerkiksi aseesi lataamiseen tai avunpyyntöihin. Katso traileri alapuolelta.

EA:n ja Visceral Gamesin tulevan kauhuräiskinnän demo on saapumassa jo tässä kuussa Xbox 360:lle ja PlayStationille ladattavaksi. Xbox 360:n omistajilla on mahdollisuus päästä demoon käsiksi viikkoa aikaisemmin.

Demo on on ladattavissa 22. tammikuuta Xbox Live Kauppapaikalta ja PlayStation Networkista. EA tarjoaa kuitenkin Xbox 360:n omistajille mahdollisuuden päästä demoon käsiksi viikkoa aiemmin tammikuun 15. päivä. Demon etukäteen lataaminen vaatii rekistöröitymisen EA:n sivuilta. Ei ole varmuutta, toimiiko rekisteröityminen Suomessa, koska linkin takana on valittavana vain USA, Kanada ja Iso-Britannia.

Demo pitää sisällään yksinpelin ja verkossa tapahtuvan yhteistyötilassa pelattavan pelimuodon. EA myös vahvistaa Kinect-tuen olevan demossa mukana.

Pelin on määrä tulla myyntiin 8. päivä helmikuuta Euroopassa, kun jälleen kerran Pohjois-Amerikka pääsee pelaamaan muutaman päivän aiemmin, jo 5. helmikuuta.

Mikäli haluat tietää lisää Dead Space 3:sta, kannattaa käydä vilkaisemassa Livegamersin Youtube-kanavalla olevaa Dead Space 3 -haastattelua. Muista myös tilata kanava.