Destiny 2 saapuu syyskuussa

Kirjoittanut: Livegamers

31.03.2017

Bungie ja Activision ovat julkistaneet virallisesti Destiny 2:n saapuvan syyskuun 8. päivä. Toisin kuin ensimmäinen Destiny, jatko-osa julkaistaan PlayStation 4:n ja Xbox Onen lisäksi myös PC:lle.
Pelistä saatiin samalla myös julkistustraileri, joka kertoo hieman pelimaailman juonesta. Pelivideoa joutuu vielä odotella hetken, sillä virallinen livestriimi pelistä pidetään toukokuun 18.päivä. Pelistä on tulossa myös betatesti, johon pääsee ottamaan osaa jo aiemmin, mikäli ennakkotilaa pelin.

Destiny 2:n kuvaus kuuluu seuraavasti:

Ihmiskunnan viimeisenä turvapaikkana ollut Torni on sortunut uuden vihollisen, Red Legionin ja sen komentajana toimivan Ghaulin, hyökkäyksessä. Vartijat ovat paenneet ja levittäytyneet ympäri aurinkokuntaa, etsimään uutta aseistusta ja keinoja voittaa Ghaulin joukot. Onkin aika yhdistää ihmiskunnan rippeet ja nousta taistoon ylivoimaiselta tuntuvaa vihollista vastaan.”

Pelistä julkaistiin samalla myös erikoisversio, jonka mukana tulee suuren digitaalisen sisällön ja tulevien lisäosien lisäksi myös taidekirja, peltiset kannet, läppärilaukku, aurinkovoimalla toimiva USB-virtalähde ja paljon muuta. Hintaa erikoisversiolla on kevyet 250 euroa. Kuvan paketista näet esimerkiksi tästä