Destinyn aseiden arvot saavat laajat muokkaukset

Kirjoittanut: Livegamers

17.07.2015

Destinyn päivitys muokkaa aseiden tehoja ja ominaisuuksia rankalla kädellä. Useimmat aseet tulevat kokemaan nerfauksen voiman, eli niiden tehoja ja ominaisuuksia tullaan heikentämään. Arvonalennuksen kokee myös yksi pelin suosituimmista aseista, Gjallarhorn-raketinheitin.
Bungien suunnittelija Jon Weisnewski kertookin Gjallarhornista seuraavaa.

”Jos Destinyssä olisi ydinpommi, sen nimi olisi ”Ballerhorn”. Oli tarkoitus, että käytettävissä olisi raskas ase, joka on ideaali PvE-taisteluihin. Se ei kuitenkaan ollut tarkoitus, että strike-peliseura määrittyisi sen mukaan, onko fireteam-jäsenellä Gjallarhorn vai ei. Gjallarhorn on niin tehokas, että se oli joillekin ainoa tapa läpäistä vaativat kohdat ja pelaajat eivät halunneet käyttää aikaansa pelatakseen sellaisten pelaajien kanssa, joilla ei kyseistä asetta ollut.”

Destinyn 2.0.0 -päivityksen myötä Gjallarhornin Wolfpack Rounds -pommit ovat tehottomampia. Muista suosituimmista aseista Ice Breaker -tarkkuuskiväärin ammuksien latausaika kasvaa viidestä sekunnista kahdeksaan ja Thorn-pistoolin myrkyn vaikutusta alennetaan.

Kaikki pelin aseet saavat viilauksia, mutta pistoolit kokevat kenties pahimman nerfauksen: Pitkän kantaman tuhovoima, tarkkuus ja lippaiden koko kokevat jokainen arvonalennuksen. Haulikot tulevat olemaan hieman tehottomampia PvP-pelimuodoissa, kun taas auto riflet kokevat yleisesti pientä parannusta aiempien nerfausten jälkeen.

Kaikki muutokset voi tarkistella Bungien blogitekstistä.