Destinyn idlaajat saavat rangaistuksia

Kirjoittanut: Livegamers

05.04.2015

Pahimmat Destinyn aktiviteeteissa idlaavat saavat aluksi pienehköjä rangaistuksia, tiedottaa kehittäjä Bungie. Idlaajat, eli pelissä mitään tekemättömät pelaajat, saavat aluksi pääsykieltoja niihin pelimuotoihin, joissa tätä istumista he ovat harrastaneet. Bungien mukaan on tiedossa, että on pelaajia, jotka pilaavat muiden pelikokemuksen idlaamalla esimerkiksi strikeissa tai PVP-peleissä.
Bungien mukaan idlaajat saavat väliaikaisen porttikiellon niihin pelimuotoihin, joissa ”krooninen idlaaminen” on tapahtunut. Mikäli pelaajan sama toiminta toistuu, ei Bungie pelkää myöskään bannia tiliä kokonaan. Kehittäjä kuitenkin korostaa, ettei pienet istumistuokiot aiheuta seuraamuksia, joten vessatauot ja oven avaaminen kesken pelin eivät tuo mukanaan rangaistuksia.

Bungien viikkopäivityksessä kerrotaan lisäksi, kuinka raidit tulevat saamaan pieniä korjauksia. Myös striket tulevat saamaan pieniä muutoksia. Kehittäjän mukaan tietyt striket suoritetaan selkeästi harvemmin kuin toiset, joten pieniä viilauksia kestoihin ja vaikeustasoon on tulossa.