Destinyn Iron Banner -matsit täysremonttiin

Kirjoittanut: Livegamers

13.11.2015

Bungie on tuomassa marraskuun päivityksessä Iron Banner -erikoistapahtuman takaisin. Iron Banner -tapahtuman erikoisuus on siinä, että se tarjoaa pelaaja-vastaan-pelaaja -otteluita, joissa pelaajien keräämät taito- ja vahinkomuutokset ovat päällä, eli eliittipelaajat pääsevät nauttimaan raskaan tavarankeräämisensä tuloksista otteluissa pelaajia vastaan.
Sen lisäksi Bungie kertoo, että ensimmäistä kertaa Iron Banner -ottelut tullaan pelaamaan Clash-pelimuodossa, jossa kaksi kuusihenkistä joukkuetta ottaa mittaa tappomatsin muodossa. Ennen Iron Banner -ottelut on pelattu Control-pelimuodossa, jossa tarkoituksena on ollut hallita pelikenttien eri kontrollipisteitä.

Bungien vanhempi designer Derek Carroll kertoo odotuksistaan: ”Uskon, että tulemme näkemään hieman vähemmän superkykyjen käyttöä, mutta huomattavasti enemmän ammuskelua ympäri kenttiä. Uskon, että hyvät joukkueet tekevät yhteistyötä ja yrittävät pitää alueita hallussaan, vaikkei siitä saakaan enää samalla tavalla pistebonuksia kuin Controlissa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun pelaajien väliset voimaerot ovat käytössä Clash-pelimuodossa, joten on mielenkiintoista nähdä kuinka se vaikuttaa siihen, miten tätä peruspelimuotoa oikein pelataan”, Carroll kertoo Bungien uutissivustolla.

Sen lisäksi Bungie väläyttää hieman tulevaa ja kertoo studion suunnittelevan jonkinlaista järjestelmää, joka palkitsee kavereitaan Destinyn pariin tuovia pelaajia.

Kenties joku kaverisi on saamassa tänä jouluna Destinyn joululahjaksi. Jos aiot näyttää näille uusille pelaajille tietä Destinyn saloihin, meillä on tulossa uusia palkintoja palveluksistasi Kinderguardianille”, Bungie kertoo uutisessaan.

Bungie kertoo tekevänsä viimeisiä viilauksia ohjelmaan, jonka jälkeen studio aikoo kertoa aiheesta lisää.