Destinyn päivitys poistaa Crotan huijauksia

Kirjoittanut: Livegamers

10.01.2015

Bungie päivittää jälleen Destinyä, ja tällä kertaa suurin huomio keskittyy Crotan oikopolkuihin ja huijauksiin. Crota´s End -raid on ollut läpäistävissä myös yksinään, koska nokkelat pelaajat ovat löytäneet toinen toistaan räikeämpiä huijaustapoja.
Jatkossa räjähtävät valopylväät ensimmäisellä osiolla eivät enää lennätä pelaajia elossa toiselle puolelle aluetta ja sitä kautta helpota osion läpäisyä. Myös siltaosion läpäisy pitäisi onnistua jatkossa ainoastaan oikein pelaten, eikä toiselta puolen tarvittavia vihollisia tappaen.

Loppuosiossa ei myöskään enää pitäisi tulla kahta miekankannattelijaa yhtä aikaa, eikä Crota jää jatkossa polvilleen, jos joku poistuu pelistä kesken kaiken.

Myös vanha raid, Vault of Glass, tuo jotain myös vanhoille ja kokeneille pelaajille, kun raidista jaettavat exotic-tason aseet ovat jatkossa tason 32 tavaroita.

Crucible-pelimuodon kartat Asylum, The Anomaly ja The Burning Shrine lisätään Clash- ja Control -pelilistoille, ja Iron Banner tekee jälleen paluun. Iron Banneria pelataan 13. päivä tammikuuta alkaen aina 19. päivään asti.

Tarkemmat tiedot päivityksestä kerrotaan ensi tiistaina, 13. päivä tammikuuta, kun päivitys tulee ladattavaksi. Sitä odotellessa voi lukaista lähdelinkin takaa koko Bungien blogikirjoituksen, jossa listataan muun muassa pelin suosituimmat aseet.