Devil May Cry hyppää uuden sukupolven konsoleille

Kirjoittanut: Livegamers

02.01.2015

Devil May Cry on saamassa päivitetyn version Xbox One- sekä PlayStation 4 -konsoleille, kertoo kehittäjä Ninja Theory ja julkaisija Capcom. Versio tullaan tuntemaan lisänimellä Definitive Version ja se julkaistaan maaliskuun 17. päivä ensi vuonna.
Pelin resoluutio on nostettu 1080p-tarkkuudelle ja pyörii 60 fps -ruudunpäivitysnopeudella kummallakin alustalla. Vanhan sisällön lisäksi peliin on lisätty uusia ominaisuuksia, kuten:

– Uusi vaikeustaso Gods Must Die, jonka saa auki Dante Must Die -vaikeustason jälkeen, ja jossa viholliset tekevät moninkertaisesti vahinkoa eikä lisäesineitä voi käyttää
– Turbo Mode, jossa pelin tempo nousee 20% normaaliin verrattuna
– Hardcore Mode, joka pyrkii vanhaan DMC-tyyliin muuttamalla muun muassa vihollistekoälyä, Devil Triggeriä sekä pistesysteemiä
– Must Style -moodi, jossa viholliset kuolevat vain kun lyönticombo on saavuttanut S-tason
– Bloody Palace -moodi, jossa Vergil on myös pelattava hahmo ja ajastimen voi halutessaan ottaa pois
– Manuaalilukitus vihollisiin, jonka lisäksi viholliskäyttäytyminen, pistesysteemi ja taisteluelementit ovat saaneet päivityksen uudelle sukupolvelle.
– Kaikki tähän asti julkaistut DLC-paketit, mukaan lukien lisäosa ”Vergil´s Downfall” joiden lisäksi Dante saa lisää asuja käytettäväksi.

Näiden lisäksi pelin trophyt, achievementit sekä tilastotaulukot päivitetään uudet muodot huomioonottaen.

Tämän lisäksi Capcom julkisti myös, että Devil May Cry 4: Special Edition on saapumassa Xbox One- ja Playstation 4 -konsoleille kesällä 2015.

*Korjaus*: Julkaisupäivä on maaliskuussa, eikä suinkaan marraskuussa.